Fotbal … pauza …. sau pauza la fotbal?

Am trait s-o vad si p-asta: Feroe-Romania 0-0! Daca zicea cineva acu vro saptamana chestia asta ziceam ca e nebun….acu despre un astfel de om ca e nostradamus! …

Asa credeam si io….na, Lituania ca Lituania, da Feroe….Si inainte de meci citeam….scandaluri, Piturca urmeaza a pleca(de buna voie si nesilit decat de toata suflarea fotbalistica….), jucatorii cica-s demoralizati….Apoi, pe un site vad titlu mare: REVOLUTIE LA NATIONALA….6 SCHIMBARI FATA DE MECIU CU LITUANIA…revolutia io stiam ca inseamna altceva, da ma rog, putem scanda: AZI LA CLUJ, MAINE-N FEROE/JUCAM IN ATAC CU GOE (asta cica ar fi porecla lu Goian!)….

Si ziceam si io…na, Aliuta, Costea, Lazar …. Marius Nicolae(MARELE TRANSFER AL LU DINAMO)….na, aveam oameni ofensivi…pe hartie!

Pe teren vedem un Contra bezmetic(jucand pe partea si pe postu lu Nicolita, vad ca incearca din rasputeri sa-l imite….da lu Nicolita ii ies mai multe executii in ultima vreme!)…un Costea, care vrea, ar putea, da e cam singur….si saracu a fost selectionat fix cand e in cadere de forma(in vara era in varf de forma, da atunci nu era nevoie de el; ca sa prinda euro ar fi trebuit sa se faca fundas peste noapte!), un Marius Nicolae care nici nu vrea nici nu poate, un Aliuta care reuseste pase de 50 de m si greseste pe cele de 5 m, un Radoi care se accidenteaza cand ti-e lumea mai draga(si daca ar avea picioare de plastilina, si tot ar rezista!) , un Nesu care fuge destul de util pe stanga, pacat ca centrarile se duc spre Marius Niculae….A….si mai vad un PiturCA CAre(pofta buna, Nea Piti) urla la luna si la stele….Sau poate urla la Dumnezeru:DOAMNEEEEEE, CE TI-AM FACUT IO TIE?CHIAR SA ATARNE ATAT DE GREU NR 666?Ptiu, drace:))

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s