Uite Mutu , nu e Mutu!

Dezbatere nationala: ce ne facem daca Mutu nu se mai prezinta la lot? Sunt chemati urgent marii ganditori ai natiei….CE NE FACEM FRATILOR?…

Cica e suparat pe nea Piti…care Piti l-a atacat pe el si ar fi zis ca si cu el in teren pierdeam cu Lituania…Acu, sa ataci un antrenor (si in general un om) pe o presupunere e de-a dreptul absurd. Nu avem cum sa stim exact ce se intampla cu Mutu-n teren(desi apararea era fix aceeasi…)…cum de altfel putem spune: FARA MUTU POATE BATEAM ITALIA… aceeasi impresie o aveam si pe vremuri cand lipsea Hagi…domne…fara Hagi suntem pierduti…dar cine isi aminteste de euro 2000, poate stie ca cel mai bun meci a fost cel cu Anglia, unde a lipsit “vedeta”! SI atunci…repun intrebarea: oare este Mutu indispensabil? Incerc acum sa fiu punctual…argumentele pro urmand a alterna cu cele contra(si nu e vb de Cosmin Contra):

1. Stilu de joc al nationalei este facut de cativa zeci de ani in jurul unor jucatori. De la Dobrin incoa, a trebuit sa avem un jucator care sa ne ordoneze….nu inseamna ca trebuie sa ne lipsim de aceste talente, dar pur si simplu depindem prea mult de ele! Aici e vina celor care au condus nationala, dar ca argument, este argument pro-Mutu!

2. Mutu, fiind pus sa faca de toate, este mai usor de marcat. Apoi, depindem 100% de el, de ce pateste el etc….De altfel, s-a observat ca niciodata selectionerii nu au cautat cu adevarat sa inlocuiasca acesti jucatori(lu Hagi i s-a cautat inlocuitor doar cand s-a retras….valabil si pt Mutu acum!). Argument partial anti-Mutu.

3. Mutu, stiindu-se atat de “indispensabil”, isi permite o gramada…Din acest punct de vedere, un antrenor care sa-i ofere o lectie ar fi bine-venit. Din pacate, datorita punctelor anterioare, publicul va fi de partea lui nu a acelui selectioner!

4. Cand e Mutu in teren, toate bliturile sunt atintite asupra lui, iar el face de toate in teren. Observam cat de bine a tras Dica acea lovitura libera cu Lituania….daca era Mutu in teren, sigur tragea el. Daca era-n forma dadea gol, daca nu….nu! Si oricum doar el tragea!

5. Mutu incepe sa imbatraneasca….are probleme personale grave…(vezi si scandalul cu verii Becali)…acele scandaluri s-ar rasfrange si asupra nationalei(intrebari adresate coechipierilor de genul CE PARERE AI DE DECLARATIA LUI BECALI?)….aici intr-adevar presa are partea ei de vina!

6. E nevoie de Mutu cum ziceam si pt presa….Paparazzii au o paine mai mare de mancat daca e Mutu….Urmarirea lui Mutu este un scop in sine uneori!!!

7. Cu toate acestea, nu trebuie schimbat antrenorul la cererea expresa a jucatorilor. S-a stabilit ca in 99 s-a gresit! Daca Piturca e schimbat, trebuie schimbat datorita jocului, a rezultatelor….Daca iar se intelege ca e preferat jucatorul in dauna antrenorului, e grav! Grav de tot! Si se pune o imensa presiune si asupra succesorilor acestuia(cum de altfel s-a observat ca disciplina a lipsit dupa Piturca….jucatorii pur si simplu isi dadeau prea mare importanta).

Acu gata Mutu-mania sau Mutu-fobia….pana la urmatoru meci al nationalei sa-l lasam….ca mai sunt si altii!!! Maine, voi scrie despre noua Stea….CoSTEA:D

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s