Sunt desteptu sunt desteptu/primu pas il fac cu … DREPTU!

Azi e 1 octombrie….ziua cea mai importanta pentru un proaspat bobocel….CUM BAAAAAA?TU BOBOCEL??TU AI TERMINAT DEJA FUCK-ULTATEA!!!….gresit!! Tocmai o incep:D…si una serioasa….CUM CARE??Nu stie nimeni melodia „sunt desteptu sunt desteptu/primu pas il fac cu DREPTU?”….adica de ce e cu dreptu….si nu e cu SOCIOLOGIA, CU PSIHOLOGIA….de ce primu pas il faci tot timpu cu dreptu??…mistere manelistice, ce sa le faci…

Acum sa lasam ritmurile shucare si sa trecem la lucrurile serioase….dreptuuuuuu….Si anume deschiderea de azi….Deci io-s la Universitatea Crestina Dimitrie Cantemir….de ce e crestina nu stie nimeni….de ce e universitate cred ca se stie(ca da diplome….alta explicatie n-am ….)….de ce e si Univ si Crestina tot n-am inteles….si discutia poate continua….cum o universitate crestina are facultati despre ochiul dracului??….cica OCHII DRACULUI, BANCI SI ASIGURARI!!!…ce denumire!!DOAMNE APARA SI PAZESTE!

Acu, …sa zic si ce se intampla azi! Intai m-a sunat o colega (shucara) , pe care o cunoscusem de la socio (cu un an mai mica decat mine, anu 3 acu la socio, dar acelasi an la drept, Cati (de la Dorohoi) Cretu … care desi e moldoveanca si e si fata de preot, culmea, chiar e fata de treaba. Si e si draguta! Si a si facut poza cu minE:D….alaturi de ea, era donsoara Anca(De la Bacau), ea cica la facultate la limbi(straine)….japoneza cica (ea blonda si face japoneza…). Si staturam intai ce staturam(la deschiderea mare din aula nu fusaram….ca era full acolo)….staturam….pana ne plictisiram si am dus-o pe donsoara Cati(sau Katia, cum ii zice un coleg basarabean) la minunatul loc numit Persia….baui io 2 beri…..si inapoi la facultate…(intr-un post viitor va povestesc o faza geniala cu donsoara Cati!)….

La facultate ne vorbeste domnu decan, un om foarte elegant si care parea foarte deschis la neuroni(culmea, are chiar multi!), prodecanu si o secretara stiintifica (sau ce era madam aia!)….aflu io chestii….aflu ca tre sa aleg un optional….si am de ales intre FILOSOFIE si ISTORIA CIVILIZATIEI CRESTINE(asta pt ca-s intr-o universitate crestina)…la draq, ce sa aleg???

Bun….acum urmeaza partea grea….cursuri, seminarii, examene, restante….aaa, si ink ceva, mai e si masteru:)) Yaya:D….

Bye(pt moment:D)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s