Pro-Peseiro!

Mentionez din start ca nu-s fan al Rapidului….imi cer scuze de asemenea ca promisesem ca scriu un articol despre Costea, dar timpul nu mi-a mai permis. Poate zilele urmatoare!

Momentan ma simt oarecum dator sa scriu despre un subiect care a trecut repede pe langa noi. Alesul este acum Peseiro!

Ne amintim de el, portughezul acela nedreptatit de arbitri, cu pantofi de lac(datorita carora acum e comparat cu un lautar…), care se certa cu arbitrii, dar a carui echipa juca “cel mai bun fotbal”(citat din aceeasi presa care acum il linsaza). Dintr-o data insa, echipa nu mai joaca, tacticile sunt … “gresite”, iar acest geniu tactic este acum lautar, bufon, spagar etc.

Bun, dar ce s-a intamplat in acest scurt timp?

Pai problemele din vestiar s-au acutizat….teoretic vina  e a antrenorului?Dar oare e vina antrenorului ca Taher nu vrea sa dea bani lu Coman, ca vestiarul sa aiba un lider adevarat?Oare e vina antrenorului ca a cerut un jucator care cere salariu de 300 ori 350 de mii, iar romanii din lot au salarii de 100 -150 de mii? Antrenorul este considerat vinovat pt gafele lui Pardo(n), dar lui i s-a spus ca nu poate conta pe Coman si i s-a cerut sa aduca alt portar…Apoi, e vina lu Peseiro ca Marius Constantin face zeci de gafe si “nu i se mai da incredere”? Poate acel jucator ar fi trebuit sa plece demult, dar trebuia inlocuit… Iar cel mai important lucru…Taher mi se pare un las….la primu strigat de Demisie el, de frica, da antrenorul afara! El n-are nicio vina, a adus un super-hyper antrenor… el a patimit ca i-a dat nu stiu cat bani….de ce ar fi vina lui???

Daca e sa fi gresit cineva, acela e Taher. Taher a adus un antrenor(bun, rau, cum o fi el), dar l-a lasat sa-si faca lotul. Daca a pornit pe aceasta cale, sa mearga pana la capat! Am dubii ca poate veni cineva sa scoata ceva mai bun din acesti jucatori! Iar in atmosfera creata am dubii ca poate lucra cineva(Copos o sa zica in continuare ca Mircea Lucescu e solutia, oricine ar fi antrenor!).

Iar Rapidul, din principala pretendenta la titlu, ajunge sa viseze la intertoto sau uefa.

ps: Acum vinovat e gasit Zotta…. nu simpatizez deloc pe domnul respectiv, dar e clar ca el are sarcini mai multe decat poate duce. El ar trebui sa fie acolo cu regulamentele, cu agenda de telefon cu nr de arbitri, in niciun caz nu poate fi un bun organizator. Sichitiu e un foarte bun cautator de jucatori….dar presedinte, in adevaratul sens al cuvantului (Gen mult hulitul MM Stoica, care cu toate ca e super-antipatic(si imi este la fel de antipatic) se pricepe la organizare!! ce e al lui e al lui!) nu are Rapidul! Pana sa caute antrenor, mai bine ar cauta un presedinte si sa-l lase pe acela sa aduca jucatori!

Iar Copos, Copos ar trebui sa faca cel mai mare bine rapidului: sa taca!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s