Steaua cazatoare!

Desi am evitat sa scriu despre echipele de club(datorita faptului ca primesc, pe buna dreptate sau nu, injuraturi de la „fanatici”), azi fac o exceptie. Voi incerca sa „analizez”, atat cat ma duce neuronu meu singuratic, situatia de la Steaua. Oare e Lacatus vinovat?Singurul?

Pai sa vedem…o luam punctual(asa-mi place mie sa fiu, mai organizat):

1. Jucatorii acestia au fost adusi cand era Lacatus antrenor! Buni, rai, el si-a dat acordul ca acestia sa vina(fie si ne-opunandu-se). Bila neagra!

2. Lacatus a acceptat ca Becali sa intre peste el. El nu putea sa spuna lu X ESTI TITULAR pentru ca poate X nu e in gratiile lui Becali. Cel mai bun exemplu e Kapetanos, care poate daca ar fi jucat regulat, ar fi dat alt randament. Alta Bila neagra!

3. Ceea ce a spus presa(in special gsp-ul) e adevarat: la Steaua, din partea conducerii administrative, vorbeste decat Becali. Nu mai exista cineva intre EL si jucatori. Mihai Stoica facea asa ceva. Aici Lacatus e doar victima, postura pe care a acceptat-o!

4. Lacatus nu a obtinut performante majore ca antrenor. El a fost pus doar ca scut contra suporterilor. Cu sufletul, el nu putea refuza Steaua. Dar, exact ca Hagi, a ajuns in momentul ne-potrivit. Aici nu e vina lui, el doar iubeste prea mult acest club. Bila alba!

5.  Lacatus era acuzat ca joaca defensiv. CUM?TU FOSTA EXTREMA, OM IUBITOR DE GOL, SA FII DEFENSIV CA ANTRENOR? A jucat defensiv, tribuna nu-l mai iubea…Acum, cu Lyon a incercat altceva. A vrut ca la 2-0 echipa sa continue sa joace. Sa ramana-n pressing, sa mentina mingea sus. Si acum: LACATUS NU E ANTRENOR! LA 2-0 TREBUIA O PADURE DE PICIOARE IN CAREUL NOSTRU! Cand te aperi nu e bine, cand ataci nu e bine….oare ce ar fi trebuit sa faca? Lacatus iarasi e o victima aici!

6. Cu toate acestea, pana acum Lacatus nu a dovedit in niciun meci ca e antrenor adevarat! Poate la inceput, cu discutiile alea individuale….cand reusise sa-l faca pe Dica sa joace….apoi Lacatus si-a dovedit limitele! Poate ca ce am spus mai sus, lipsa lui de experienta, isi spune cuvantul! De asemenea, sunt asteptari mari….si la fel ca la Hagi, jucatorul Lacatus ii face rau antrenorului Lacatus! Bila neagra! A 3a!

Pana acu 3 bile negre, 2 motive pentru care e victima Lacatus. Doar o bila alba! Cam putin pentru un antrenor al Stelei! Si totusi, a facut bine ca a demisionat. Eu spun ca da! Avea 2 variante: ori continua ca Hagi, ceea ce insemna ca afecta rezultatele echipei, ori demisiona in secunda in care Becali spunea ca nu mai are incredere in el! Aici a procedat corect!

Acum sa vedem viitorul:

1. Viitorul lui Lacatus nu e asa negru pe cum ar crede unii. El are acum, oricum am lua-o, experienta de Champions League. Daca va trece peste orgoliul sau si va accepta sa munceasca iarasi de jos, poate ajunge antrenor mare. Poate alege si o echipa de B cu conditia ca acolo sa existe conditii pentru performanta si echipa sa se bata la promovare(gen Lucescu la Brasov). Poate peste cativa ani va ajunge iarasi la Steaua!

2. Viitorul Stelei nu este asa promitator. Dupa experientele Lacatus si Hagi, oare cine va mai accepta sa lucreze in Ghencea?Si…aceleasi intrebari….ce autoritate va avea acel antrenor?Cum poate el sa „pedepseasca” un jucator, daca el e preferatul antrenorului si invers….
Sper totusi ca cu acest articol sa nu fi suparat pe nimeni(afara de Becali)….am incercat sa fiu cat mai obiectiv!

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s