Handbalist roman…mort in Ungaria!

Cazul e celebru … dar poate trebuie spus si ce nu s-a spus (inca). Catalin Tolontan a incercat…incercari firave…dar nu complet… O sa fiu scurt, pe puncte:
1. Daca murea un sportiv ungur la noi ar fi fost mare caz. Razboi inter-etnic s-ar fi zis…iar ucigasul(ucigasii) ar fi fost musai simpatizanti prm, png, noua dreapta(daca nu si membri).
2. Ucigasii sunt TIGANI…cand un tigan face rau in occident, se spune ca e roman…uite ca sunt si unguri-tigani…
3. Din pacate, o morala a acestui caz ar putea fi sa nu intervii in bataile altora….El avea „obiceiul” de a interveni in diverse scandaluri. Mai patise sa ia bataie cu ceva timp in urma…Acum i-a fost fatal!
4. Din nefericire, cu toate acestea, desi s-au tinut momente de reculegere, in continuare la meciurile care contin echipe romanesti si maghiare se huiduie imnurile, se injura tarile…Mentalitatea nu stiu daca e la omul de rand sau se incearca cu orice pret atatarea … Din pacate, in loc sa ne apropiem prin acest tragic eveniment, ne pastram obiceiurile…(si noi si ei…suntem impreuna vinovati).
5. Urasc tot felul de oameni care declara ca regreta…care plang cu lacrimi de crocodil, dar nu l-au cunoscut…nu s-au interesat de el… nu au dat mana cu el niciodata, dar vor sa-si faca imagine! Da, la succese aveti voie sa va faceti imagine…dar la tragedii STATI DRACU CUMINTI!
In incheiere, Odihneasca-se in pace acolo unde se afla!

Anunțuri

2 comentarii

  1. E specific noua sa ne aducem aminte de oameni doar atunci cand pleaca din lumea asta. Nu la o lună, nu la două luni după tragedie. Ci doar atunci când se întâmplă tristul eveniment. Apoi se aşterne uitarea, iar singurele care continuă să-şi plângă morţii sunt familiile acestora. Aşa suntem construiţi, să fim ignoranţi, şi nici măcar moartea unui om (fie el sportiv, cântăreţ, actor, scriitor) nu se poate deraia mentalităţile de la cutumele înrădăcinate în mintea noastră de atâţia ani.

  2. iar ca totu sa fie „complet”, handbalistul a fost decorat post-mortem…si ma gandesc si la cei decorati de Basescu post-mortem… Dobrin, Teoctist… nu sunt apreciati cat traiesc, iar cand mor toti vor sa faca ceva pt „ei”…
    astia suntem…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s