Un sincer huo facultatilor mele pt taxele ASCUNSE pe care le percep!

Revolta care m-a cuprins zilele astea nu are margini… este… asa cum e la moda sa zicem, FARA NUMAR!…Asadar … luam pe rand! 2 facultati am …iar diferenta intre ele sincer nu e!
1. La Cantemir m-am inscris in septembrie…pe contractul de studii (vai ce denumire) scria doar taxa…ca trebuie s-o platesc…bun… acu io am 2 restante…nici pana acum nu am aflat OFICIAL cat e restanta… da stiu sigur ca costa…desi in contract nu se specifica asa ceva! Un sincer huo pt voi!
2. La Univ Buc, fac de sociologie, mi s-au cerut bani pt… eliberarea de acte! Situatia mea scolara, regim de urgenta, 25 de lei (4 lei a costat comisionu bcr-ului…ca domnii de la facultate nu pot primii banii, trebuie prin banca), programa scolara pt 2 obiecte, engleza si informatica, 16 lei… cu ink 4 lei comision, ca au fost 2 tranzactii distincte…20 de lei! 20+29=49 de lei! Deci de 49 de ori hou!
3. La aceeasi facultate de sociologie se cer bani pt … intarzierea la biblioteca…intarziere in returnarea cartilor cica….nu ti se spune exact ce si cum….unii colegi au de dat sute de mii, o colega parca vro 2 milioane…io doar … 16 lei! Pt asta, de inca 16 ori HUO!
4. Aceeasi fac, aceeasi universitate…desi mama lucreaza in Universitate, nu mi s-a zis din anul 1 ca beneficiez de reducerea la jumate a taxei. Cand am intrebat la fuck-ultate mi s-a zis NU EXISTA ASA CEVA! In anu 3 am beneficiat de ea…pt cei 250 euro platiti in plus in anul 1…ink de 250 de ori huo!
5. Pt master nu mai beneficiez de nimic…pt admitere am platit 3 milioane (300 de lei)… ca cica REDUCERILE SUNT PT CEI 3 ANI…LA MASTER NU! Nu-s reduceri, da-s obligat sa-l fac…huo de 300 de ori si pt asta!
6. Bomboana pe coliva….se cer 750 de lei pt partea a 2a a modulului pedagogic…care modul este fff util…avand in vedere ca o frecventa cititoare si mai nou comentatoare a blogului meu, Ovidiana(in timpul liber profa si masteranda) preda fara a poseda acest modul (nici macar partea 1). Pt asta…de inca 750 de ori huo!
7. Revenim la cantemir…a primit prea putine huiduieli…carnetul de student a costat 2,5lei…rotunjind ies doar 3 huiduieli:p…deci doar de 3 ori HUO!
8. Revenim iarasi la taxa de restanta…cica prima oara restanta costa 80 ron, apoi cica ar costa 100…apoi 120…apoi 140…de parca sunt costuri suplimentare…nu tot acelasi profesor e…Pt asta un huo fara numar!!!
Si astea se adauga taxelor normale…la cantemir 262 de euro…cica e putin…avand in vedere ca taxa in renumita univ buc e … 25 de milioane (2.500 lei). Si ce primim in schimb?
Pai univ buc imi serveste secretare care ma plimba de la facultatea de sociologie la rectorat pt o foaie…situatia scolara…Pana la urma mi-o da la sociologie, dar sa ma duc cu ea la rectorat…si d-acolo o iau dupa 2 zile…Si care acu cateva zile am vazut ca avea o greseala… la geoeconomie cica aveam 2 note…un 7 pe semestrul 1 si un 5 pe semestrul 2…m-am dus si secretara si-a recunoscut greseala…daca io gresesc la un examen si pun o cifra in plus sunt penalizat… acea „frumoasa” secretara pt greseala ei oare ce „pedeapsa” va primi?
Ca bonus, la facultatea de psihologie, pt renumitu modul, onor secretara urla la mine…cand o intrebam ceva imi zicea ASA CUM SCRIE PE AFISUL DE LA FACULTATEA TA…bineinteles ca mi-a venit s-o fac afis…da m-am abtinut!
La cantemir secretarele la fel de…binevoitoare! Doar prima oara la admitere mi-a vorbit frumos…apoi…DE CE ASA TARZIU CU ECHIVALARILE(ar fi trebuit sa-i raspund: PT CA UNELE MAI PROASTE CA TINE D-ABIA ACU MI-AU DAT ACTELE!!…da m-am abtinut!!)…CUM DE CERI PAROLA D-ABIA IN DECEMBRIE? CARNETU NU E LA MINE, E LA SEFU DE GRUPA…iar bomboana pe coliva…secretara sefa a Univ Cantemir: CUM SA URLATI LA MINE?CUM SA MI SE VORBEASCA ASA?MIE, CARE-S SECRETAR SEF, AM 2 FACULTATI…la care am vrut sa ma ridic(dar iarasi lipsa de curaj si dorinta de a trece examenul…:P) si sa-i zic DACA AVETI 2 FACULTATI SI SUNTETI SECRETARA E CLAR… oricum…probabil una e facuta in spiru si alta in bioterra…!
Iar fiintele astea…si anume secretarele….sunt platiti (si) din banii mei!
Pt asta si pt foarte multe altele(cum ar zice Dan Diaconescu), UN HUO FARA NUMAR PT FACULTATILE MELE SI PT TOATE FACULTATILE CE PRACTICA TAXE ASCUNSE! SI BINEINTELES, PT TOATE SECRETARELE ACRE(ADICA APROAPE TOATE:P) DIN TARA!
HUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s