Raspuns, drept la replica sau cum draq s-o numi acest post! (2)

Continui drepturile la replica…de data asta unui alt blog:)Blogul domnului Catalin Lazar gasim o RECENZIE (?!) la revista facultatii…sas-mania .
Ca de obicei…comentez pe puncte:
1. Recenzia nu se face la o revista, ci la o carte sau un articol…Recenzie la o … revista nu exista! Un profesor ar trebui sa stie!
2. Junele care se lauda cu „oltenitatea” lui si cu cantitatea de alcool sunt eu! Din fericire sau din pacate, laudele respective nu se gasesc in revista! E ca si cum ai spune ce mananca un ziarist…ziaristul sau redactorul trebuie sa fie judecat dupa ce scrie. Asa e DEONTOLOGIC (iti suna cunoscut cuvantul?).
3. La o revista studenteasca nu trebuie cercetari, studii si alte alea. Pt alea exista reviste de sociologie. Asta este o REVISTA STUDENTEASCA! Revista studenteasca a studentilor de sociologie nu ar trebui sa difere foarte mult de revista studenteasca a unor studenti la … fizica sau matematica! Revista studenteasca e altceva…despre viata studenteasca, despre sesiune…chestii studentesti.
Oricum mi se pare ca e mai putin decat ar trebui. Asta datorita persoanei care se lauda prin mail ca e stelista. Daca ar fi dupa mine, as pune rubrici de BANCURI STUDENTESTI, ZVONURI DIN FACULTATE etc.. Daca as conduce eu revista, ar avea cu adevarat succes!
4. Din pacate, tu, poate datorita meseriei care o ai, visezi tot timpu alde Goffman, Marx si alte alea…Tu chiar crezi ca studentii astia toti care au scris la revista s-au gandit la Marx, Goffman si alti aia?Si cine ar vrea sa citeasca despre ei?Sincer…daca vrei sa citesti despre Marx, ai reviste diverse…SOciologie Romaneasca…ai altele… parca te saturi de ei…cred!
5. ” Cedez nervos dar nu pot lasa sa treaca neobservata incercarea lui Emil-minune de a face o critica fundamentala a blogurilor. Emil se critica si pe sine, fapt ce ne duce, nu-i asa?, cu gandul la modernitatea reflexiva teoretizata de Beck sau Giddens. O bila alba si pentru Emil.”
Ms pt aprecieri…si mai usor cu nervii:)O calitate principala a profilor e rabdarea… daca tu cedezi nervos din atata lucru, ce te vei face cand vei constata ca nu pricepe nimeni statistik pe care tu o predai??Acu sincer…:)Revista nu e buna, se putea si mai bine… dar ideea in sine e buna:)
Iar daca chiar vrei sa dai exemplu de articol:)Esti liber sa trimiti:)90% iti va fi publicat!
Pt restul citititorilor, dar si pt tine, la (buna) revedere! Ne mai auzim!

2 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s