Raspuns, drept la replica sau cum draq s-o numi acest post! (1)

Blogul meu iarasi a starnit comentarii…Unele din ele, desi nu-mi place sa recunosc, au fost refuzate…limbajul era mult sub nivelul acceptat… iar numitu (numele lui este Marian Irimescu) comenta postul meu despre orar, dar daduse 2 comentarii (identice) la posturi precedente…NO COMMENT!
Alt comentariu fresh este cel al Ovidianei, de la postul anterior. Citez:

ovidiana Says:

February 23, 2009 at 7:34 pm e

Acum nu mai eşti deloc simpatic. Şi asta e ultima oară când mai intru pe blogul tău(nu că ţi/mi-ar păsa f tare) din simplul fapt ca eşti o fiinţă pusă pe ceartă şi harţă absolut fără vreun motiv real (aka răutate gratuită.. dar să fii sănătos).
1. iar incepi cu minciuni privind chestiuni legate de persoana mea(aici intra şi iniţierea diverselor zvonuri -un simplu exemplu ar fi postul anterior)
2. eu chiar nu am nici o treabă cu orarul vostru – deci altă minciună
3.nu sunt profesor, nu sunt asistent
4.eu am crezut că lucrurile pot evolua dar am fost naivă, se pare. Aşa că la modul cel mai serios îţi spun că dacă mai continui cu injuriile, ironiile, minciunile şi calomniile zău că schimbăm foaia (dar zici că eşti student la Drept deci presupun că ştii)

Raspund punctual…eu voi avea mai multe puncte ca tine…asadar:
1. Nu am fost niciodata simpatic si nici nu-mi doresc asta! Sunt doar un student restantier, nenorocit, frustrat, blond si cu ink vro zeci de defecte care nu au loc acilea…asa ca asta e, trebuie sa mai fiu suportat ink 1 an jumate cel putin!
2. Chiar regret ca e ultima oara cand intri pe blogu meu. Chiar mi-as dori sa am 1 vizitator sigur pe zi…SI chiar mi-as dori sa citesti acest post (care oricum cred ca-ti va fi dat copy-paste de altii). Daca tu regreti sau nu…nu stiu…stiu doar ca ai avut cativa vizitatori in plus direct de pe blogul meu…iti prind bine la cat de putini ai;)
3.Pus pe cearta, rautate gratuita…alte 2 defecte d-ale mele…daca le gasesti pe toate fara sa omiti vreunul chiar meriti premiu!
4. Sanatos inca sunt…la cap s-ar putea sa am ceva probleme, dar astea probabil se observa citind blogu !
5. Daca spui IAR INCEP…e o contradictie…daca e sa fii inceput, am inceput demult … acum doar continui… trecem peste:)Suntem la sociologie, nu la gramatica!
6. Eu aflasem ca tu te-ai ocupat de orar. Semestrul trecut cel putin erai printre cei care s-au ocupat de orar. Daca nu e asa, inseamna ca sursele mele sunt proaste, ceea ce sincer nu cred.
Daca e insa adevarat ce zici, atunci postul e valabil in proportie de 90%, dar legat de persoana care a facut orarul. As dori explicatii… de la cine nu stiu, legate de disparitia unui curs(apropo, a disparut cursul, a disparut de tot si domnul Milca din categoria ORAR PROFESORI!… de parca chiar ar conta). Eu am incercat sa prezint altfel aceasta problema… problema totusi exista si e … reala! Ca e Ovidiana vinovata sau nu… e alta discutie!
Trecem peste:)Daca nu esti tu cea care te ocupi cu oraru, atunci retrag cuvintele:)E alt vinovat, dar el exista!
7. Daca nu esti nici profesor, nu esti nici asistent, cum predai seminarii?IN calitate de ce?Si atunci…de ce figureaza numele tau in categoria ORAR PROFESORI? Inseamna in mod logic ca in categoria ORAR PROFESORI sunt si … persoane care nu-s profesori … ca si cum as zice ca am magazin de carne si vand detergent… Aici iarasi am fost credul…am crezut ca daca pe firma scrie PROFESORI inauntru gasesc chiar PROFESORI…se pare ca e ca in bancul acela PE USA SCRIE FEMEI SI INAUNTRU…WC-URI…
Aici mi-e frica sa intreb ce gasesc inauntru daca pe firma scrie PROFESORI…majoritatea insa par profesori, iar pe unii ii cred pe cuvant, chiar mi-au dovedit ca sunt profesori!
8. Lucrurile evolueaza, societatea evolueaza…spre bine sau spre rau:) Proces?Ce motiv? Am ironizat doar o situatie de fapt:)Da, nu ai vorbit cu niciun profesor, nu ai legatura cu niciun orar…dar cursul nostru a disparut…miercuri ar trebui sa avem curs, dar cu cine si unde?De parca ar conta chestia asta… si in fond…avand in vedere faptul ca io-s oltean blond +alte zeci de defecte….sigur voi pierde procesul…asa ca daca vrei sa te faci cu ceva bani in buzunar, nu ai decat:) Sau ma rog, poti cere in instanta inchiderea acestui blog…ceea ce nu rezolva nimic, ca se poate deschide altul…si altul…si altul…:)
Oricum:)pt domnisoara Masteranda in (studii de) securitate (pt asta nu ma poti da in judecata, ca asta chiar esti), NOAPTE BUNA si nu te mai ambala:)
Si as dori sa aflu cine se ocupa de orar…ca ala(sau aia) merita cu adevarat o bataie buna! Sincer…daca pe sem I a facut Ovidiana oraru si acum il face altcineva, pai mai bine l-ar face iar Ovidiana…parca era mai bine (pt master cel putin).
Tuturor, pana se inchide blogul, va spun iarasi la (buna) revedere!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s