Sarbatorita zilei – Cristina Ioana Moraru!

Astazi este 28 februarie…pt unii doar sfarsitul iernii…pt multe fete o zi obisnuita, ele asteptand cu nerabdare ziua martisorului (stiti voi, kitch-urile alea cu snur alb-rosu…). Pt altii insa e zi importanta!
Acum 22 de ani, in aceasta zi(ora nu stiu…) in minunata Oltenie, satul Pietrari, judetul Valcea, se nastea o viitoare stralucita socioloaga a tarii… P-atunci nimeni nu banuia cariera celei ce acum e cunoscuta in lumea interlopa drept Cristina de la Valcea.
In 2005 s-a inscris la facultatea de sociologie, nestiind ce-o asteapta… in 2008 o si termina, la licenta obtinand frumoasa nota de 10…in acelasi an este admisa la masterul de Studii de Securitate (din numele acestui master se pot intelege multe), master unde este si acum studenta. In acelasi an 2008 se angajeaza la Ministerul Transporturilor, unde lucreaza si acum. Pe viitor, se pare ca va ajunge ministreasa transportoare…probabil ca d-abia atunci vor incepe constructiile de autostrazi cu adevarat la noi in tara!
Pana atunci, din partea autorului acestui blog, dobitocu ala care injura cum ii vine la gura diversi „colegi” si „profesori”, un sincer LA MULTI ANI, tot ce-ti doresti, multe lovele in buzunar si sa ajungi ministreasa transportoare cat mai repede!
De asemenea, autorul acestui blog invita pe toti prietenii, colegii, poate si profesorii care imi frecventeaza acest blog si care au cunoscut-o pe minunata si geniala Cristina de la Valcea sa-mi urmeze exemplul si sa-i ureze un sincer la multi ani in aceasta minunata zi de … iarna!
Pt Cristina inca o data LA MULTI ANI iar pt restul cititorilor blogului, la (buna) revedere!

ps: Sper ca raspunsul donsoarei Cristina catre cei care o vor felicita nu va fi … PE EMIL AM SA-L OMOR…cum s-a intamplat… cu altcineva:D… cine stie cunoaste:))

Edit 2 martie: Informatiile mele erau gresite. Frumoasa domnisoara s-a nascut la Ramnicu Valcea, nu la Pietrari. Pt ca textul original obisnuiesc a nu-l modifica, am preferat aceasta precizare:)In rest, informatiile sunt adevarate(cred:P)!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s