Anti eCO-ISTI (2)!

Revin cu un post despre Ora Pamantului. Mi-a placut si am ras de nebun prin casa cand am vazut clipul in care zicea ORICE AR FI, NU APRINDE LUMINA…fac un exercitiu de imaginatie si sa vedem ce situatii pot aparea…dar eu musai si musai tre sa tin lumina stinsa:
1. Vine un hot in apartament! – Aici trebuie sa-l invit pe nenea hotu sa revina peste o ora, ca sa pot aprinde lumina sa-l identific. Daca e fara curent, interfonu nu va functiona (consuma si ala curent), alarma nema…deci clar, hotilor, respectati si voi Ora Pamantului!
2. Se cutremura Pamantul…- Si daca se cutremura ce?Se cutremura si pe intuneric!!…
3. Unui om din casa ii e rau (Doamne-fereste, nu doresc asa ceva nimanui) – Si ce ba , rezista si el 1 ora!
4. Daca esti doctor in spital, trebuie neaparat sa opresti toate aparatele care folosesc curent. Pe acelasi principiu ca la punctul 3, pacientii vor rezista ei cumva 1 ora…daca nu….preotii d-abia asteapta clienti!

Cat despre reclama unde diverse vedete tv ne invita sa facem asta… eu zic doar atat: posturile voastre de televiziune respecta Ora Pamantului? Sa vad eu 1 post, unul singur, care timp de 1 ora isi opreste emisia!! Primele vizate ar trebui sa fie Discovery si National Geografic…oricum „fanii” lor nu se uita la ele ca au tv-u inchis… Dar ele totusi emit…Uau…
Interesant!

Un comentariu

  1. uhm.. perfdect de acord cu tine.. dar eu ias blama pe amaratii aia falsi gen protv antena 1 si tot asa care fac teatru cu „hai ecologia!” , si apoi.. doctorii nu inchid luminile in spitale.. ca au generatoare de urgenta.. alea nu au voie sa se inchida indiferent ce ar fi.. e ilogic sa faca asta.. se presupune ca intai noi oamenii suntem ok si apoi avem grija d mediu.. desi e adevarat ca abuzam de principiul asta si ajungem sa avem nevoie de campanii proecologie… oricum macar intentia a contat atunci;)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s