Anti eCO-ISTI!

Azi e 28 martie… Pentru unii e o zi normala, e weekend, e frumos afara.
Pentru altii e ziua meciului cu Serbia. Zi frumoasa, te duci la stadion daca ai bilet, sustii echipa, faci o poza ceva cu vrun tricolor daca esti pe la Mamaia …
Pentru altii insa azi e ziua cu ora Pamantului…cum?Nu stitii ce e aia? Foarte ciudat:)Si foarte inculti sunteti….Cica azi, de la ora 20:30 (ora noastra), timp de o ora, trebuie sa inchidem toate chestiile care consuma energie electrica. Sa lasam Pamantul sa respire…nu stiu cu ce rol … respira o ora si in rest … MOARE? Ma rog.
O foarte buna sintetizare a acestei Earth Hour am gasit pe blogul colegului meu Catalin Lazar (Acu e prof, da asta e:P). Ceea ce mi se pare curios este insa altceva: fac „reclama” la asa ceva OAMENII DE TELEVIZIUNE, aia care-ti zic ce bine e sa stai si sa te uiti la ei in loc sa faci altceva mai util.
Problema de fapt consta in altceva: moda de a fi eco! Daca asa e curentu, tu n-ai cum sa fi altfel. De fapt, cand faci reclama la asa ceva, nu te astepti ca oamenii chiar sa faca, tu personal nu vei face asta (chiar, verifica cineva ce fac acei oameni in acea ora), ideea e sa te pozitionezi bine. Sa te dai cum bate vantu (imi place cum suna).
Pozitionari eco am vazut, mai mult sau mai putin utile, si vizavi de incaltamintea din piele naturala, mancatu carnii etc…E adevarat, o pitipoanca eco va avea o geanta de piele ecologica, pantofi din piele ecologica….Dar eu de ce trebuie sa ma incaltz cu pantofi din piele eco cand toata viata am avut pantofi din piele naturala??Daca picioru meu se simte mai bine in asa ceva, de ce sa refuz o asemenea „placere”? Pt ca, nu-i asa, bietele animale au si ele drepturi!
Revenind la ora Pamantului, eu personal in casa mea, desi momentan sunt doar 2 persoana in casa, VOI APRINDE TOATE LUMINILE, TOATE CELE 3 TELEVIZOARE SI AMBELE CALCULATOARE! Si va invit si pe voi sa faceti la fel! Doar pt o ora! De la 8 jumate la 9 jumate! Sa fim anti-eco! Iar daca planeta sufera, HAIDETI SA FIM NOI CEI CARE-I DAM LOVITURA FATALA!!!
Iar pt restul eco-ilor(adica militanti eco, sa nu faceti altfel de asocieri:D) va spun doar atat: daca nu stiu ca pt a purta o incaltaminte a trebuit sa moara cel putin un animal nu ma simt bine! E valabil si pt servieta mea, care a trebuit sa fie musai din piele NATURALA (si la cat de mare e, au murit destule animale pt ca o purta io!!!).
In incheiere, azi 28 martie, urez tuturor cititorilor acestui o blog: DISTRUGERE PLACUTA A ACESTEI PLANETE!

Reclame

2 comentarii

  1. pentru inceput.. respect ca esti sincer in legatura cu tine.. dar in m omentul cand nu vei mai blama ideea eco ca fiiin dun curent.. si tu si altii.. atunci ideea va prinde viata.. si toti vor crede.. pana atunci ramane un curent.. pt k u si altii spuneti asta.. cum se paote schimba.. reuseste u sa te schimbi.. si vor reusi si altii.. apoi.. doar ca sa stii pielea de animale in jurul nostrue foarte rara.. adik extrem de putine chestii chiar au piele de animal p ele.. si restu is pvc care seamana cu pielea.. sise foloseste incrdibil de des.. nici nu cred k iti poti imagina cate chestii de pe tine.. sau pe care le folosesti sunt din pvvc.. oricum.. o fi pitzxipoanca falsa .. ipocrita.. dar macar a fost prostita sa faca un lucru bunsi sa faca propaganda al haine ecologice.. si ai putea fi si u de ajutor.. si oricine… daca tu o injosesti asa.. atunci la fel vor face si altii.. ca oamenii sunt ca oile.. fie ca esti sau nuy de acord.. ei se iau unii dupa altii.. si toti vor ajunge sa creada k ecologia si hainele ecologice.. si toate cele sunt doar o gluma proasta.. si cacatu asta de planeta pe care stam d cv timp se va fute va intra in era glaciara.. ne va omora si apoi ea va renaste.. dar noi nu.. macar o putem pastra ca sa traim noi fericit..(asta in cazu in care nu esti vreun maniac indiferent pe care il intereseaza doar de sula lui si vrea sa aibe el ce are nevoie si restu sa se duca draq… ) si doar pentru informatia ta.. chiar au efect actiunile ecologice.. cauta siteul de la FRTS… din romania.. federatia romana de turism sportiv..si vei vedea.. sunt comunitati intregi de oameni ce ecologizeaza si reamenajeaza natura.. padurile,muntii… si la fel ai putea fi si u si oricine.. sau poti ramane in grupul celor care prefera sa futa natura si curatenia si sa distruga in jur.. ca .. na.. „cainii ne admira, pisicile ne disp[retuiesc si {PORCII NE CRED EGALII LOR!}”

  2. Maestre, eu am vorbit de actiuni utile si actiuni inutile. A ecologiza o zona uitata de lume e o actiune cu care-s de acord! Iar actiunea cu ora pamantului e absolut inutila…
    Si apropo, sefii marilor organizatii ecologice au masina…de ce n-au vere bicicleta?? Sa arate ei ce eco sunt!
    Iar a exclude de tot si definitiv din alimentatie carnea e o chestie absolut oribila… chiar si pt organism! Oamenii sunt omnivori, deci au nevoie si de proteinele din carne!!!
    Salutari

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s