Dinamovistilor nu le prieste prazul!!!

Un meci ff bun facut de Craiova…si un meci ff slab facut de Dinamo… Din acest meci, dar si din ansamblul etapei, trebuie sa evidentiez urmatoarele:
1. Cel mai logeviv antrenor al Craiovei din ultimii ani a fost un strain: Napoli…oare un strain, Napoli sau altu, de ce n-ar fi bun si prin alte parti, gen nationala?
2. La Craiova Costea joaca altceva…si asta pt ca el sta tot timpul in fata, pt contraatac, nu coboara niciodata in aparare cum o face la nationala…stanga, dreapta, nu asta e problema!! Doar ca el e atacant, nu mijlocas!!
3. La Dinamo strainii, afara de Ndoie si Malick, au fost absolut praf…Blay mai ales… de ce se tot incearca aceste solutii?La Craiova solutia Dananaie pe dreapta e una ff buna, jucatorul putand oricand juca in nationala!
4. De ce la nationala joaca C. Contra, in locul lui Sapunaru si al lui Dananie?Cei doi, in ordinea asta, sunt mai in forma! Timpul lui contra a trecut!
5. Doua chestii au fost norocoase la Craiova: interzicerea transferurilor si accidentarea lui Baird. De cand a intrat Costea jr lucrurile merg aproape perfect! Cand va reintra Baird lucrurile incep sa se complice … iar Njock va strica complet angrenajul!
6. Dinamo a parut sleita de puteri ! Cumva pregatirea facute de Rednic e de vina?
7. Steaua nu mai exista in lupta pt titlu, dar continua sa mizez pe cai morti! De ce nu se incearca aceeasi strategie, cu tineri?Sunt jucatori la Steaua II care au 22 de ani! La aceasta varsta altii deja debuteaza in nationala!!
8. Rapidu pare in pierdere de viteza! Cand a jucat exclusiv pe entuziasm, hei-rup si alte alea, antrenorii au fost buni ! Cand au trebuit sa joace tactic, echipa a pierdut 2 meciuri…ale importante! Cumva re-ajungem la punctul 1…poate un strain ar fi mai lucid…e adevarat, nea Marian e om bun, rapidist…da parca tactician nu e(valabil si pt Lacatus).
9. La Steaua se observa ca nu are lideri in birouri…Becali, cu toate ca era injurat pt asta, facea bine cand punea presiune pe echipa…echipa parea ca are motivatie! Iar Lacatus, la fel ca Rada, e bun doar ca paravan pt suporteri! Tactician e 0!
10. La nationala se discuta despre diverse variante, toti romani ! Parca totusi un strain, dar unul bine ales, ar fi mai oportun. Argumentu esential: ar fi neutru! Restul le-am spus intr-un post anterior!
11. Nu trebuie sa nu evidentiez atmosfera din tribune! Niculescu n-a jucat nimic, Danciulescu la fel! Si dovada cea mai buna ca patronul nu e injurat cand echipa merge s-a vazut azi! La prima infrangere insa…
12. Perfect arbitrajul lui Balaj! Cand se vrea, se poate! Felicitari !
13. Felicitari Timisoarei pt succes! Bravo Balint, un antrenor ce incepe sa invete si meseria de principal! Dupa atatia principali tari cu care a lucrat, nu are cum sa nu fie antrenor bun!
14. Felicitari Urziceniului…felicitari si Clujului…Clujul cred ca in sfarsit si-a gasit antrenor(la dracu, tot strain e). Jucatorii au nevoie de unul care sa-i lase sa joace, nu unul cu plan tactic rigid! In sfarsit vor gasi placerea de a juca!
15. In final, felicit inca o data Craiova! E echipa momentului….daca invinge si la TImisoara, intra serios in lupta pt titlu!

pana la postul urmator, la (buna) revedere !!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s