Un nou post despre muzica … EUROVISION (3) + Banc genial!!

Pana la noi comentarii despre Eurovision, va las sa va delectati cu un articol din Cancanul de azi…Fiti atenti:

Elena Gheorghe, locul 19 la Eurovision
„Sunt buna! Am cantat perfect!”

luni, 18 mai 2009

Reprezentanta Romaniei la Moscova comenteaza zvonurile legate de faptul ca a facut play-back si incearca sa gaseasca explicatii pentru pozitia din clasamentul final.

Sabina Ivanica, Ionut Margaritescu

„Este cel mai penibil lucru pe care l-am auzit vreodata!” Aceasta a fost reactia Elenei in momentul in care in presa internationala a aparut un articol conform caruia ar fi cantat play-back in finala Eurovisionului. „Este ca si cum as fi pacalit organizatorii venind cu sonorizarea de acasa sau, mai rau, ca am facut-o cu stiinta lor, in conditiile in care lucrul acesta este interzis de regulament. Dar nu pot decat sa vad partea buna a lucrurilor. Daca prestatia mea live a fost confundata cu una play-back, inseamna ca m-am descurcat foarte bine. Sunt buna! Am cantat perfect!”, ne-a marturisit reprezentanta Romaniei la Moscova. Desi a avut un show bun si apreciat de publicul de acolo, rezultatele au aratat contrariul. Romania s-a clasat pe locul 19, singura tara care i-a acordat punctajul maxim (n.r. – 12 puncte) fiind Republica Moldova. „In momentul in care am coborat de pe scena, lumea ne-a felicitat, publicul ovationa. Ne-am simtit minunat pe scena, am transmis ce aveam de transmis, mai departe a depins de telespectatori si juriu. Noi am dat tot! Dar se pare ca acesta nu este singurul criteriu de apreciere. Oricum, n-am sa pot sa-mi explic discrepanta dintre prestatie si numarul voturilor”, sustine Elena, care recunoaste ca a fost descurajata de numarul de voturi. Efectul rezultatelor finale a fost contracarat insa de sutele de mesaje de felicitare si incurajare care nu contenesc sa vina. „Au fost multe dezamagiri. Patricia Kass, un nume in muzica internationala, a plecat cu capul in jos”, ne-a povestit Elena.

Norvegia, record istoric

Prima clasata la Eurovision 2009 a fost Norvegia. Piesa „Fairytale” interpretata de Alexander Rybak a strans 387 de puncte, un rezultat nemaiintalnit in istoria competitiei europene. Acesta a fost urmat de Islanda si Azerbaijan.

[…] (continuarea articolului e neinteresanta, faceti click pe titlu pentru a o vedea)

Declaratie absolut geniala…a cantat perfect…si asta e dovada!! Asta imi aminteste de o declaratie a unui politician, dupa numirea sefului DNA(pe atunci PNA)…parca ministru al Justitiei sau nu mai stiu…spusese ca SE BUCURA CA AU APARUT CONTROVERSE VIZAVI DE PERSOANA, INSEAMNA CA A FACUT ALEGEREA POTRIVITA!!! Mai e ceva de comentat??

ps: Un banc genial…despre Depeche Mode si concertul lor anulat…:D

Intrebare: Ce faceau fanii Depeche Mode in parcul Izvor in noaptea de sambata spre duminica?…
R: Enjoying the Silence…

La (buna) revedere!

3 comentarii

  1. Dacã pe banner-ul publicitar care a împînzit Bucureºtii la premiera ultimului film semnat de Cristi Puiu ºi Rãzvan Rãdulescu ar fi scris „un film de dragoste” – mare parte din public s-ar fi declarat contrariat. De acord, Moartea domnului Lãzãrescu e un film despre singurãtate, despre (lipsa de) compasiune, despre dezumanizare ºi moarte. Poþi sã-l „citeºti” totuºi ca pe un film de amor, dînd de perete uºa abia întredeschisã de ºlagãrul sacadat ºi patetic al „Pîslãriþei”: „Cum e oare? / Cum e oare? / Cum e oare dragostea?”? Sau e o lecturã la fel de hazardatã precum a celor care au ales cheia de lecturã a criticii sociale? La urma urmelor, dacã citim „Simpozionul” lui Kundera din Ridicole iubiri ca pe-o criticã a sistemului medical cehoslovac, de ce n-am citi ºi Moartea domnului Lãzãrescu ca pe-o acerbã satirã a sistemului medical românesc de tranziþie? ªi la Kundera, spitalul, camera de gardã sînt „duºumeaua unei scene pe care nu se întîmplã absolut nimic”, ºi la Kundera personajul principal are o legãturã directã cu moartea, în sensul cã „ia tot”…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s