Al doilea sarbatorit al zilei: Andrei Vlad Trifan!

Acum 23 de ani, in orasul cu rezonante istorice Alexandria(cea romaneasca, nu cea egipteana), din judetul Teleorman se nastea un viitor mare sociolog. In 2005 decide sa se inscrie la frumoasa facultate de sociologie, pe care o si termina in 2008.
In acelasi an decide sa devina o categorie aparte de sociolog: sociolog-securist-deviant! Combinatia unica de mastere pe care le studiaza ar face invidios orice sociolog: el i-a avut la catedra, in acelasi an, pe ilustrii Radu Baltasiu, Septimiu Chelcea, Liviu Chelcea,Ilie Badescu sau Vasile Paun(man in mov:D), fiecare separat sau impreuna punand umarul la stralucitul viitor al securisto-deviantului sarbatorit azi. De asemenea, el este coleg cu stralucitii si celebrii sociologi Miriam, Andrei Hagherlacher, Irina Zamfirache ori Ovidiana Bulumac, onoare pe care nu multi o pot avea!
Pe langa aceste calitati, el are si o meserie la fel de invidiata: cea de recuperator! Nu este munca aceea murdara si interlopa, ci este una mai soft, trebuind a recupera doar credite bancare(cea mai usor)… in cazul in care nu reuseste a recupera capul ii ramane la locul stabilit… la altfel de recuperatori nu este asa sigur!
De asemenea, e de mentionat faptul ca incepand cu aceasta varsta domnul Trifan poate candida pentru o functie de politica, deputate, consilier ori chiar primar. Daca anii urmatori il vom vedea in una din aceste functii nu trebuie sa ne miram!
In incheiere, ii urez si eu, cu oarece intarziere(am aflat mai tarziu de ziua lui), la multi ani (cu sau fara suspendare), sanatate, fericire si … deviere placuta!!:D
Pt restul cititorilor, la (buna) revedere:D!

2 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s