INCREDIBIL!!! DE 3 LUNI NU POT INTRA PE SITE-UL FACULTATII DE SOCIOLOGIE??? CINE CREDE IN COINCIDENTE?

Salutare din nou,
Acesta e un post ce trebuia scris mai demult…mai acu vro 3 luni…Din pacate, am tot ezitat(evitat) sa-l scriu…am crezut ca „se rezolva”. Cum? Nu stiu…cumva …
Ideea este ca de prin iunie(nu stiu exact cand, da cam p-atunci) nu mai pot intra pe site-ul facultatii de sociologie ( http://sas.unibuc.ro/ )…Si, uimitor, nu pot intra pe niciun site apartinand unibuc.ro , nici macar pe site-ul mare unibuc.ro . Ultima oara cand am intrat a fost dupa licenta colegilor de anul 3…d-atunci insa pauza…erori peste erori.
DUpa mine sunt 3 posibilitati:
1. Site-ul e infect si problema e la mai multi(unii zic ca le merge, altii ca le merge doar cu anumite browsere, si doar o singura colega, cu net pe vodafone, a zis ca nu-i merge deloc).
2. Accesul mi-a fost blocat de firewall-ul router-ului(in casa am 3 calculatoare si de pe niciunul nu merge sa intru)…antivirus n-am la vreunul din ele, asa ca….
3. MI-A FOST BLOCAT ACCESUL PE IP!! Motivele??Nu stiu, unele din ele le puteti gasi pe blog!!! Parca prea e cusut cu ata alba(Ce ar avea special acest site??De ce fix asta nu merge???).
Nu stiu de ce, da in paranoia mea tind sa merg pe ultima varianta…Asa-s io…mai nebun!! Astept cu interes 1 septembrie, cand se intorc secretarele din vacanta, poate „rezolva” ceva….Rezolvarea aceea va fi insa pusa de rautaciosi (si) pe seama acestui post!!!
Pana la urmatorul post, la (buna) revedere!

ps: Este vorba de site-ul facultatii de sociologie si asistenta sociala din cadrul Univ Bucuresti. Sa nu se faca diverse confuzii. Site-ul Univ Cantemir imi merge(uimitor, alte site-uri merg…chiar si wordpress-u!!).

2 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s