ORAR SOCIOLOGIC…varianta 2010!!!

Salutare din nou,

Pentru cine stie, orarul facultatii de sociologie s-a afisat! Si pentru ca-s student inca acolo…e normal sa ma intereseze! E adevarat, ma intereseaza mai mult decat ar trebui, dar trecem peste!
Asadar….avem orar….cu surprize in el…logic! Le luam pe rand:
1. Unicul meu curs de semestrul acesta este de … 4 ore…: psihosociologia publicitatii cu Septimiu Chelcea! Daca mai adaugam ca e singurul curs al domnului Chelcea…vom avea tacamul complet! Sa zicem ca aici suntem inca in normalitate(oare?)
2. Dar sa vedem pe la altii ce se intampla…Luam masterul in engleza, unde avem cursul de … GENDER STUDIES…cu Laura Grunberg…Acu na, se stie ca SNSPA-ul e scoala de feminism, da de ce sa fie si Sas-ul asa??
3. Tot despre asta, tin minte ca la un curs(laborator cica) la domnul Vlasceanu dansul ne zicea ca vremuri acilea era spalatorie. La care replica mea a fost atunci: PE VREMURI SE SPALAU RUFE, ACU SE SPALA CREIERE…se pare ca domnul Vlasceanu a vrut sa-mi demonstreze ca am avut dreptate(imi place sa ma citez mai ceva ca Dinescu:D).
4. Cand i-am zis unui coleg A VENIT INDOCTRINAREA IN FACULTATE…el mi-a raspuns: DA PLECASE VREODATA?…Oare asa sa fie?
5. La masterul de studii de securitate avem un curs genial:
Riscurile societale si spatiul virtual
BALTASIU Radu
Se pare ca marele blogger Radu Baltasiu va impartasi experienta sa in mediul virtual studentilor.
Pe de alta parte, stiiundu-i pasiunea pentru acest blog, unii sustin ca 90% va pomeni si de acesta in cadrul cursului(si cat de periculos este el pentru societate). Daca va fi asa ramane de vazut!
6. Trecem la anul 1, unde lucrurile sunt din ce in ce mai ciudate(sau au fost vreodata normale?). Pe langa clasicul curs de MTCS(metode si tehnici de cercetare sociologica) a mai aparut si cursul de … (METODOLOGIA CERCETARII SOCIALE). Care o fi diferenta intre ele nu se stie…probabil ne-o vor spune studentii…
7. Revenim la cursul de gender(nu-i asa ca avem o facultate frumoasa?)…Ma gandesc ce fel de examen ar putea fi dat acolo…
Eu as propune un test mic:
– Prima intrebare: ce este femeia?
– A doua: ce este barbatul?
In functie de raspunsuri, studentii vor fi notati cu: porc, misogin, barbat, barbat indoctrinat respectiv, daca sunt femei, femei supuse, femei, femeie moderna, scorpie. Pentru studentii baieti, cei din primele 2 categorii vor fi declarati restantieri, a 3a categorie va fi notata cu 5, iar ultima categorie cu note de la 7 in sus. Pentru femei, doar ultimele 2 categorii vor fi notate cu nota de trecere, restul urmand a da restanta in toamna.
Modele de intrebari grila pentru astfel de obiect nu am…din pacate! Astept cu interes acest obiect! Sper ca-mi va zice cineva cum va fi evaluarea acilea!
Gata…ma duc sa mai citesc ceva la administrativ…ca maine e examen…penultimu! Vineri mai am si scap!
Salutari minunate tuturor!

ps: Vad ca din ce in ce mai multi oameni dubiosi lasa comentarii aici, in care ma ataca/injura/jignesc. Majoritatea au ca mail prenume@yahoo.com, ceea ce ma face sa ma gandesc ca e una si aceeasi persoana, pe care fostul sau neuron a parasit-o de mult timp! Dupa cum se exprima, nici macar daca e baiat sau fata nu stiu(exista sansa sa fie cu sex nedeterminat, ceea ce ar putea explica frustrarea), cert este ca acea persoana(teoretic pot exista mai multe, dar eu cred ca e aceeasi) este foarte frustrata si redusa mintal. De ce e asa nu stiu, pot fi cauze obiective(o fi lovit-o un meteorit in cap, o fi avand parinti dezaxati) sau cauze subiective(drogat ori alte alea). Cert este ca acea/acele persoane polueaza inutil acest blog! Asa ca-mi rezerv dreptul de a nu le mai publica dejectiile alea!
ps2: Cica acel curs, pe care-l am io de 4 ore, s-a tinut la alt master in doar … 2 ore! Se pare ca masteranzii in sondaje sunt de 2 ori mai tari si mai destepti decat altii:P…sau invers…le trebuie 4 ore sa retina ce altii retin in 2ore…
ps3: Daca e o greseala, e o greseala x 3: acelasi orar e si la orar studenti, orar profesori si la orar sali…Daca cel care a facut oraru a gresit, nu e prost o singura data, ci e prost de 3 ori!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s