Bendeac lupta pe mai multe fronturi!! Noul sau dusman: FERNANDO DE LA CARANSEBES!

„Bendeac, ieşi la interval!”
Fernando de la Caransebeş, ajuns cunoscut după ce o ţară întreagă a râs de el după ce a postat câteva clipuri pe Youtube, a devenit unul din personajele imitate de Mihai Bendeac în „Mondenii”. El nu e mulţumit de prestaţie şi vrea să-i dea o replică acestuia.

Fernando spune că Bendeac nu-l imită prea bine şi, pentru a-i aplica o corecţie, îl invită să-şi arate muşchii în ring.

„Vreau să-l scot pe Bendeac la interval. Vreau să boxeze cu mine. El este copia mea şi vreau să boxeze cu mine. Are puţine scăpări, nu mă imită prea bine şi trebuie să vină să înveţe”, ameninţă Fernando de la Caransebeş. El susţine că a încercat deja să-l provoace pe Bendeac, dar acesta tremură de frică şi îl evită.

„Nu are curajul să vorbească cu mine. Nu îmi răspunde la telefon. Ştie că e Fernando şi nu răspunde. Pentru fanii noştri, vreau să boxăm în ring, cu mănuşi, în şort, ca la un meci adevărat. Îl voi face praf. îl admir pe Bendeac pentru că e fanul meu numărul unu. Eu îl admir, recunosc asta, şi fanii noştri ar merita să vadă un meci bun”, mai spune, sigur pe forţele lui, Fernando.

Revin detaliat intr-un post viitor cu mai multe comentarii(legate si de scandalul cu Huidu!). Pana atunci, foarte scurt, spun ca in articol e o greseala, emisiunea lu Bendeac numindu-se mai nou IN PUII MEI, iar faptul ca ce imita acolo bendeac nu are nicio legatura cu realitatea iar e adevarat! Oricum, pt distractie, prefer ORIGINALUL!! FORZZA FERNANDO!!

Salutari minunate!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s