Sarbatorita zilei: Alexandra Cojocaru!

Salutare din nou,

Asa cum va promiteam postul trecut, avem o noua sarbatorire sociologica. Pana la o prezenta, trebuie sa precizez o noua sarbatorire „ratata”. SI anume vineri, 28 mai, si-a serbat a 24 aniversare frumoasa moldoveanca Elisa Elena Bujor, nascuta in orasul Bacau. Absolventa de sas si masteranda in frumoasa Dimitrie Cantemir, frumoasa bruneta(fost roscata, fost blonda:P) a fost din pacate neglijata pe acest blog. Imi repar greseala si ii urez si pe aceasta cale la multi ani(cu … intarziere)si o viata plina de bucurii si impliniri.
Iar azi sarbatorita zilei este domnisoara Alexandra Cojocaru, nascuta in orasul Campina. Absolventa si ea de sas, dar si masteranda aici (Cercetare Sociologica Avansata), domnisoara Cojo isi serbeaza azi a 24a aniversare. Nu doresc a avea un post foarte lung, asa ca mai precizez doar ca din septembrie 2008 lucreaza in compania Unlock, unde are oroarea de a fi colega cu vlad catuna.
Trecem acum de detaliile nesemnificative si urate si bagam urarile:D. Asadar, sa ai parte de o sarbatorire frumoasa, fara excese de niciun fel, si fie ca viata sa fie plina de impliniri, realizari si succesuri depline. Si, bineinteles, la multi ani (cu sau fara suspendare, cum preferi:p).
Iar pt toti ceilalti cititori, salutari minunate, blonde si oltenesti si ramaneti pe cel mai minunat blog…urmeaza un post despre unul din cele mai tari partide europene existente!:D

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s