Al doilea sarbatorit al zilei: Andrei-Vlad Trifan! (2)

Salutare din nou,

Cum va promiteam, mai avem astazi un sarbatorit. Si tot sociolog! Numele sau: Andrei-Vlad Trifan(cunoscut in lumea interlopa drept trif). AICI se afla postul de anul trecut despre el.
Intre timp, maestrul Trif a terminat cu bine ambele mastere(cu 10 chiar), ajungand maestru deviant si securist. Inca lucreaza ca recuperator pt bancpost(sper sa nu gresesc).
Cum altceva noutati nu am ce spune(dupa cate stiu, e inca … disponibil … pt fete adica:D), trecem la urari: SANATATE, FERICIRE, SATISFACTII PERSONALE SI PROFESIONALE si un sincer LA MULTI ANI (cu sau fara suspendare!).
Pentru toti ceilalti cititori, salutari minunate, blonde si oltenesti!

ps: Nu uitati de sondajul din dreapta(pt pozele aferente ACESTA este postul), iar de pe acum anunt ca la 12 noaptea(adica maine) bag statusuri, urmand ca apoi sa iau o pauza pana duminica, timp in care voi sta in Slatina mea natala!

2 comentarii

  1. […] Al doilea sarbatorit al zilei: Andrei-Vlad Trifan! (2) Thu Jul 29, 2010 15:41 pm Salutare din nou, Cum va promiteam, mai avem astazi un sarbatorit. Si tot sociolog! Numele sau: Andrei-Vlad Trifan(cunoscut in lumea interlopa drept trif). AICI se afla postul de anul trecut despre el. Intre timp, maestrul Trif a terminat cu bine ambele mastere(cu 10 chiar), ajungand maestru deviant si securist. Inca lucreaza ca recuperator pt bancpost(sper […] […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s