Ce s-a intamplat cat am fost plecat …

Salutare din nou,

Dupa cum stiti(ati aflat), ieri m-am intors. Iar acest lucru s-a petrecut mai devreme decat ma asteptam. Si mai devreme decat era planificat…Detalii!
Nu zic nimic momentan de cum fuse la mare(o sa revin cu detalii, iar poze mai incolo….desi MUUUUUUUULT mai putine ca de obicei, dar totusi ceva poze am), ci voi zice chestiile importante intamplate intre timp.
Asadar:
1. In fotbal, Piturca nu mai e la Steaua, oficial a fost instalat Ilie Dumitrescu. Nu stiu cat este Dumitrescu o alegere buna, dar eu unul n-o sa-l pot plange pe Piturca niciodata.
2. Tot in fotbal, ne batura turcii…Nu la Rovine, nu prin alte parti, ci la fotbal, chiar la „stambul”. Asta e.
3. Tot in fotbal, ca fapt diverS: Dinamo are acelasi antrenor, Rapidu la fel, Craiova la fel…pentru cat timp nu stiu!
4. La freekick am invins joi echipa colegului meu de facultate Andrei Hagherlacher, cu 4-0, iar azi am invins la tineret cu scorul de 4-1. Forzza Jihadul Oltenesc!
5. In politica, nimic nou! Tot Base e in frunte!
6. Uimitor, in cele 4 zile de absenta, am avut constant peste 100 de click-uri. Probabil oamenii sperau ca eu sa postez de la mare ceva impresii.
7. Camera mea e aproape terminata(de zugravit), deci e de bine. Momentan sunt pe laptop(care nu e al meu).
8. Urmeaza zilele urmatoare sa pun pe hi5 poze restante. De la botez, de la celebra nunta etc. Si alea de la mare, care sunt mai putine ca de obicei. Muuuuuuuuuuuult mai putine decat credeam eu…Asta e!
9. Urmeaza sa scriu si niste impresii de la mare(unele placute, altele mai putin), dar urmeaza si 2 sarbatorite sociologice (azi:D).
Asadar, pt cei doritori de impresii litorale, asteptati pana maine. Pana atunci, mai incolo postez sarbatoriri! Pana atunci, salutari minunate, blonde si oltenesti tuturor!

3 comentarii

  1. […] Ce s-a intamplat cat am fost plecat … Sat Aug 14, 2010 13:26 pm Salutare din nou, Dupa cum stiti(ati aflat), ieri m-am intors. Iar acest lucru s-a petrecut mai devreme decat ma asteptam. Si mai devreme decat era planificat…Detalii! Nu zic nimic momentan de cum fuse la mare(o sa revin cu detalii, iar poze mai incolo….desi MUUUUUUUULT mai putine ca de obicei, dar totusi ceva poze am), ci […] […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s