Explicatii privind postul precedent …

URMEAZA: ORA 00: BANCURI ECONOMICE! ORA 14: REZULTATELE JIHADULUI OLTENESC DIN WEEKEND! ORA 17: BANCURI MEDICALE! ORA 20: BANC GAY!
MINUNATI-VA IN CONTINUARE PE CEL MAI MINUNAT BLOG!

Si acum explicatiile asteptate(cu o intarziere de doar 2 ore!…de cateva saptamani nu mai sunt deloc punctual si nu e bine!)…
Asadar, pentru cine nu stie, Tricolorul este ziarul Partidului Romania Mare!
In al II-lea rand, si eu si bunicamiu suntem membri PRM! Da, bunicul meu este „Ion Ceausu”, unul din autorii acestui articol. De fapt, singurul!
De ce singurul?Simplu: eu doar L-AM REDACTAT! L-am scris PAC-PAC pe calculator si l-am trimis pe mail. E adevarat, rezonez in acele idei. E adevarat, l-am corectat. E adevarat, am venit cu „propuneri”….Si din aceste motive bunicamiu a tinut mortis sa fiu si eu trecut. Si NU, NU MI-E RUSINE cu ce scrie-n el! ABSOLUT DELOC!
Sper la cat mai multe articole de genul!
Acum gata explicatiilE! MINUNATI-VA IN CONTINUARE PE CEL MAI MINUNAT BLOG!

Un comentariu

  1. […] Explicatii privind postul precedent … Sat Oct 16, 2010 22:14 pm URMEAZA: ORA 00: BANCURI ECONOMICE! ORA 14: REZULTATELE JIHADULUI OLTENESC DIN WEEKEND! ORA 17: BANCURI MEDICALE! ORA 20: BANC GAY! MINUNATI-VA IN CONTINUARE PE CEL MAI MINUNAT BLOG! Si acum explicatiile asteptate(cu o intarziere de doar 2 ore!…de cateva saptamani nu mai sunt deloc punctual si nu e bine!)… Asadar, pentru cine nu stie, Tricolorul […] […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s