Se pregateste Fernando jr…

Nicoleta, aleasa lui Fernando de la Caransebeş, îşi doreşte un naş celebru pentru nunta lor de la vară: «Vreau să ne cunune Bendeac»

După ce a făcut senzaţie pe YouTube cu piesele lui, manelistul Fernando de la Caransebeş vrea să-şi pună ordine şi în viaţa personală. El şi-a găsit aleasa şi se pregăteşte de nuntă.

A fost dragoste la prima vedere între Fernando şi aleasa lui, Nicoleta. Cel puţin asta susţin cei d oi îndrăgostiţi care, după şase luni de amor intens, se pregătesc să-şi unească destinele. “Pe Fernando l-am cunoscut când am venit în vizită la unchiul meu, care locuieşte la Caransebeş. Îl ştiam de la televizor, îmi plăcea mult de el. Pentru că nu făcuse nici un pas, am făcut eu rost de numărul lui de telefon şi l-am sunat. În cele din urmă, m-a invitat în oraş şi de atunci suntem împreună”, rememorează Nicoleta.

Tânăra este originară din staţiunea Băile Aşa arată Mihai Bendeac în rolul lui FernandoHerculane, însă acum stă mai mult la iubitul ei. Nu lipseşte de la nici un spectacol al lui Fernando, lucru deloc uşor dacă ne gândim că acesta evoluează în fiecare seară pe scena unui club din localitate, împreună cu părinţii lui.

Vor să facă rapid un copil

Luna de miere vor să o petreacă în Africa, continent de care Fernando e fascinat şi unde doreşte să filmeze un videoclip. Mai mult, tânărul speră ca Nicoleta să-i dăruiască repede un copil, pe care, dacă va fi băiat, îl va chema tot Fernando. Nunta va avea loc la vară, iar cântăreţul i-a luat deja inelul de logodnă. Manelistul ar vrea ca Mihai Bendeac, cel care l-a făcut celebru prin scenetele sale, să-i cânte la nuntă, însă Nicoleta speră la mai mult: “Aş vrea să ne cunune, să fie naşul nostru”, recunoaşte tânăra.

( sursa )

NU zic decat atat: abia astept hiturile lui Fernando JR!!:D

MINUNATI-VA IN CONTINUARE PE CEL MAI MINUNAT BLOG!

2 comentarii

  1. […] Se pregateste Fernando jr… Thu Jan 27, 2011 13:20 pm Nicoleta, aleasa lui Fernando de la Caransebeş, îşi doreşte un naş celebru pentru nunta lor de la vară: «Vreau să ne cunune Bendeac» După ce a făcut senzaţie pe YouTube cu piesele lui, manelistul Fernando de la Caransebeş vrea să-şi pună ordine şi în viaţa personală. El şi-a găsit aleasa şi se pregăteşte de nuntă. […] […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s