Sarbatoritul zilei: Catalin Lazar (2)!

UPDATE 2: Mea culpa, bairamul e azi nu maine! Articolul a fost scris ieri, dar programat sa apara la 00! Rectific acum!

 

 

UPDATE: Imi atrasa atentia cineva de o chestie si o pun acilea sus…ca scrisesem deja articolul si zic sa nu-l stric! Asadar, mi se spusa ca domnul Lazar ar fi peste! Si da, confirm: E PESTE! DOAR CA ZODIE!! La ce va gandeati???Doamne ce oameni am in lista:)) Iar daca el era cuplat cu o fecioara(persoana din zodia fecioarei), atunci ce draq ati mai fi zis?:))

Salutare din nou,

Dupa o zi de pauza (aceeasi scuza cu criza de inspiratie) revin in forta. Vad oricum ca de 3 saptamani sunt intr-o usoara crestere, deci trebuie sa se pastreze „trendul”(e trenD nu tren)! Iar astazi avem o sarbatorire ffff speciala! Si da, tot sociologica e! Si nu e una oarecare!
Pt a sti despre ce e vorba, trebuie accesate URGENT urmatoarele linkuri: 1 si 2 ! Ce am scris anul trecut de ziua lui si ce am scris despre frumosul lui seminar! A nu, sa nu credeti ca m-ar putea vreodata face sa pricep statistica! Nu, nici macar Einstein nu m-ar putea face sa pricep statistica!
Bun, ceva noutati despre domnul Catalin acu…
Prima: e si el doctorand ca si mine! In aceeasi frumoasa facultate de sociologie!
A doua chestie: din surse sigure am aflat ca maine pregateste un super-mega-extra bairam! Se anunta multe surprize la el! In cazul in care voi reusi sa ajung(sub orice forma), voi da in vileag totul dupa pe blog! (iar ultimele zvonuri dau ca sigur faptul ca se vor pune si manele la acel bairam; desi nu e deloc onorant pt un sociolog sa-si sarbatoreasca ziua de nastere pe asa ceva, se pare ca nu se va tine cont de acest lucru… iar din aceleasi surse am aflat ca vor mai fi socio-doctoranzi prezenti la acea petrecere ; om vedea insa daca zvonurile se confirma)!
Iar a 3a chestie(trebuia sa incep cu ea): maine domnul Catalin schimba prefixul! Face fix 30 de ani! Iar asta nu e zvon, e informatie 100% ! Sursa e logic facebook-ul!
Mai e ceva de spus?Pai nu prea! In ultimul timp sunt din ce in ce mai prost … informat, deci articolele cu sarbatoriri devin din ce in ce mai scurte!
Asa ca trecem la urari(pt alea nu-mi trebuie cine stie ce inteligenta)…Sanatate, fericire, impliniri profesionale si personale si ani FARA NUMAR (sau ma rog, nu chiar fara numar, da sa fie atat de multi incat doar tu sa le mai tii socoteala:P)!
Si tuturor celorlalti: salutari doctorand-manelist-restantiere tuturor! Si atentie, nu am murit cum poate credeati! Doar o zi de pauza de bloggareala!:D

ps: Fara legatura cu domnul Lazar, azi aflai o chestie ff tare: cursul de manele ne va da si diplome! Foarte-foarte tare! Diploma de manelist vine mai devreme decat ma asteptam:)) DUpa asta va urma cea de DOCTOR IN MANELE!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s