Jurnal muntos (3) – THE WAY BACK!

Salutare din nou ,

Da, m-am intors. Si da, sunt printre capitalisti in acest moment. Dar n-am terminat povestirile de la scoala de vara. Da, chiar mai sunt MUUUUUUUUUULTE de spus! Momentan, continui cu … SFARSITUL! Sau ma rog, sfarsitul unui capitol, pt ca prieteniile vor mai dura! Sau ma rog, asa ne-am promis!
Asadar, urma sa ne intoarcem. Mancam noi micul dejun(adica ou ochi/omleta, unt si gem…acelasi pe tot parcursul taberei) si asteptam autocarul. Care autocar n-a binevoit(din nou) sa vina pana la cabana (Poiana Velicanului se chema locul), asa ca iar ne-am transportat pe rand pana acolo cu o masina mica. De data asta doar una.
In autocar tot eram provocat de niste colegi pe subiectul manelei. Io eram aproape adormit, asa ca mi-a prins bine discutia. N-am dormit, si intr-un fel a fost mai bine.
Am facut la un moment dat un popas. Acolo era si o benzinarie, dar si un han/restaurant de unde iesea fumul de mici. M-am abtinut cu greu sa nu cumpar specialitatea romaneasca, si am luat doar o cola(in sfarsit cola rece…revin cu detalii articolele urmatoare:D), apoi inapoi in autocar. Ma rog, cand am iesit si am vazut caldura d-afara mi-am dat seama ce bine e la munte:D desi parca as vizita si marea vara asta(Cum ar zice moldovenii, trebuie s-o vad si pe DANSA…ca pe DANSUL il vazui:P).
Ajungem apoi in Bucuresti, si opreste tot in piata victoriei. Imi iau la revedere de la colegi(apropo, a ramas ca ne vom re-intalni…si sper ca asa va fi) si dau sa caut un taxi…NIMIC! NEMA! CIUCIU! CANCI!
Aveam un ghiozdan in spate si bagaju in mana…si zisesem initial ca-s obosit, ca e greu de carat etc…Cand vad ca nu-s taxiuri, ma duc pana-n statia tramvaiului. 46-le ma lasa ff aproape de casa. Stau io 5 minute in statie, trece un tramvai 1, da astept…zic ca 46-le e bun pt mine. Apoi ma strafulgera geniul… BA, DA IO MAI AM ABONAMENT? Era 2 august ieri, iar abonamentu expirase pe … 1! Firesc!(era marti, la ce ma puteam astepta?). Asa ca plec din statie si ma urc intr-un taxi. Deh, asta imi fu soarta, sa merg cu taxi-ul. Socoteala era simpla: 15 lei am dat la taxi(tarifu era 13, da am zis ca am ghinion daca dau fix 13), iar amenda la ratb era vro 50 de lei! Iar casa de bilete NU ERA! Da, eram in buricu capitalei, da ce mai conteaza asta?
Gata acum, salutari MANELISTE tuturor!!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s