De ce urasc Facebook-ul?

UPDATE: Mai e un motiv, foarte important: cica e limita de 200 poze/album! Asa ca la albumul cu Rasnov(pozele de la scoala de vara) am fost nevoit sa STERG/OMIT cateva din poze! Pai mai aveam inca 100 de poze de pus(poze cu mine, dar si peisaje etc…). Ce are vere fb-ul cu mine?? Daca io vreau sa pun 1000 de poze, de ce nu-s lasat??(apropo, e vro limita la numarul de album??parca vad ca e si acolo…)

LA ORA 12:  AM FOST PE NATIONAL ARENA!!! detalii pe cel mai minunat blog in fix 12 ore!!!!

Salutare din nou,

Facebook-ul din nou m-a enervat. Sau ma rog, m-a scos realmente din minti….Si mentionez ca nu e prima oara (detalii AICI ). De ce m-a enervat? Pai:
1. Cica tag automat…da atat de automat e inca a confundat persoanele. Bagase vro 2 foste colege si alte 3 amice care n-aveau nicio legatura cu persoanele care apareau in poza. Ba, da am cerut io tag automat?Atunci de ce pana mea mi-l bagi???
2. Pozele in care-s taguit nu pot fi aranjate, nu apartin de niciun de album, deci par ale nimanui.
3. Chatul ma enerveaza ingrozitor. Clipoceste intr-una cand chatuiesc de pe el. Iar cand io-s pe mess si cealalta persoana e pe fb se pierd unele mesaje. Eu trimit, cealalta nu primeste … si INVERS! Tembel chat…
Si totusi ramane intrebarea: de ce draq mai folosesc fb-ul?Pai e un fel de norma sociala: n-ai facebook, nu existi! Daca ar fi sa aleg ce „Retea”sa aleg, nu cred ca as alege fb-ul. Si daca l-as alege, oricum n-as folosi chatul ala tembel in veci. Da deh, unii nu doreste sa foloseste „mesagerul iahu”, ca cica mananca timp. De parca daca chatuiesti pe facebook nu se consuma timp. Timpul folosit pe facebook curge altfel, nu?
Gata, ca ma enervai destul! Salutari doctorand-maneliste tuturor!!

ps: Un alt motiv pt care-l urasc e ca tot ce fac io pe el aduce niste lovele unui nene care cica a fost genial candva…bah, da io-s genial tot timpu!! De ce nu primesc nimic??Lua-r-ai foc cu facebook-ul tau cu tot!

Reclame

3 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s