Sange de PDL-ist …

Salutare din nou,

Zilele trecute am fost asaltati de informatia conform careia PDL-ul organizeaza o campanie de donare de sange. NU intelesesem eu prea bine daca e vorba de organizatia de tineret doar sau de tot partidul. Iar ieri „informatie bomba”: Elena Udrea NU A PUTUT DONA SANGE! Cica ar fi anemica. Saracuta de ea…probabil d-atata stres…in Guvern nu mai e, s-ar putea sa nu mai fie nici in Parlament de la toamna…Griji mari, nu alta!

Da acum, am o intrebare: CINE SI-AR DORI SANGELE ELENEI UDREA? Adica pe bune, ok, esti bolnav, ai nevoie urgenta de sange, da chiar de la oricine? Nu sunt medic, nu stiu daca are vro influenta, da in popor asa se spune. Expresii de genul „sange de tradator”, „sange de tigan” , „sange de comunist” oare chiar sunt doar stereotipuri?Sunt doar zvonuri?

Si legat de asta, un banc.
Cica un mare seic e pe moarte si are nevoie urgenta de transfuzie. Singurul din localitate cu aceeasi grupa de sange e Itic. Itic se duce intai la rabin, sa-l intrebe daca e bine. Rabinul ii zice ca bineinteles, ca e vorba de salvarea unei vieti omenesti. Se duce Itic, doneaza, se face Seicul bine, si drept multumire, ii doneaza o mega-vila, o mega-limuzina si ceva milioane de euroi in cont. Dupa cam 1 an se imbolnaveste iar seicul. Itic iar se duce sa doneze sange, de data asta primind drept recompensa doar 1 mercedes. „Ba, bun si ala” isi zice in gand. Dupa inca 6 luni, iar are nevoie seicul de sange. Se duce Itic, doneaza, si drept multumire primeste doar o felicitare. Se duce nedumerit la rabin si-i poveste toate astea. Rabinul razand: „Pai da Itic, e normal, incepe sa aiba din ce in ce mai mult SANGELE NOSTRU”.

Revin la PDL. Oare cum s-o comporta cu sange de PDL-ist in corp (pentru ca daca n-a putut Udrea, au donat altii)? Acu pe bune…N-o fi asta o modalitate ocolita de obtinere de voturi?Adica unul cu sange PDL-ist va vota PDL-ul, nu? Si asta in urma unui proces total inexplicabil. Daca inainte Basescu era antipatic si hulit, acum dintr-o data: BA, DA PARCA E TOTUSI SIMPATIC… Din „nenorocitii care mi-au taiat leafa” vor deveni „saracii, i-au pus aia de la FMI…n-au avut de ales”…Trist.

Lasand (semi)gluma la o parte, oare donarea de sange trebuie musai sa fie cu iz politic? Pe bune…Decat sa pui egida OT-PDL sau cum s-o numi, nu mai bine puneai sigla unei institutii a statului, fie ea una controlata de PDL? Adica nu stiu, MINISTERUL SANATATII A INCEPUT CAMPANIA…ACESTEI CAMPANII S-A ALATURAT FILIALA DE TINERET A PDL…Etc..NU stiu, pe bune, da mie-mi suna mai ok! Macar mai oficial…

Acum gata (in sfarsit un articol mai scurt 😀 )!

Salutari ANTI-PDL-ISTE tuturor!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s