O noua leapsa – PRIMA DATA!

(preluata de aici )

Deci trebuie sa spun cele mai importante 5 prime dati din viata mea!
Deci sa le luam pe rand:

1. Prima oara cand am fost la cinema (probabil voi povesti pe larg) ! Era prin 94 cred, eram clasa a II-a. Si eram la munte (Voineasa) cu ai mei. Si cu bunicamiu. Si ne-a dus bunicamiu la film(pe mine si pe fratimiu). Si eram noi mirati unde dracu e televizorul. Ok, stiam ca va fi un ecran mai mare, da nu e televizor? Ce dracu sa vezi la o panza??? Foarte mirati eram :))

2. Prima oara cand am folosit telefonul mobil ! Mi-au luat ai mei telefon abia la 18 ani. Cadoul meu de majorat. Era un motorola c651 foarte micut. Si mi-era asa de draaaaaaaaaaaag. Da l-am pierdut in taxi dupa balul de absolvire a liceului! Trist!

3. Prima oara cand am fost la mare ! Era prin 92, nu eram inca la scoala. Habar n-aveam sa inot (nici acu nu stiu), si ma uitam mirat la taicamiu de ce se duce in larg. Uau, da n-are nici colac! Uimitor…(am fost la Eforie Nord, intr-un hotel unde in camera, incluse in pret, erau si niste furnici)

4. Prima data cand am fost la teatru ! Eram prin anul 1 de facultate si un tovaras obtinuse bilete de la un impresar, care era cu el in bloc. O experienta foarte interesanta. Si am fost la cateva piese in perioada aia, apoi pauza 🙂 Dar promit sa revin 🙂

5. Prima oara cand am fost la BCU ! Cand credeti? La doctorat, prin 2011. Si despre asta am scris si pe blog ( aici ). Deh, daca aveam blog, trebuia sa-l folosesc, nu! A, apropo, atunci a fost si SINGURA data :)) Da urmeaza sa mai trec p-acolo :))

Daca trebuia sa scriu 5, 5 am scris… As mai putea continua. Poate alte experiente ar fi mai relevante, dar astea au fost mai „socante”. Da, folosesc computerul foarte des, dar nu-mi amintesc exact primul impact, ca prima oara a fost prin clasa I, la scoala…Deci nu prea aveam ce povesti!

Dau mai departe leapsa urmatorilor: ANDREW , AURA , ALEX PIRLOGEA ! Dar si celorolalti care o doresc!

Salutari BLOGOSFERICE tuturor!

6 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s