Prima experienta stomatologica

Salutare,

Din pacate, nu v-am povestit experienta mea stomatologica. PRima, dar nu ultima. Da, intr-un final tot am fost si io pe la stomatologie . Da, are legatura cu leapsa anterioara. Ea chiar mi-a dat de inteles ca PRIMA experienta in ceva trebuie povestita.
Deci sa va zic… Am un tovaras student la medicina dentara. Care m-a tot batut la cap sa-i fac o vizita. Si care m-a convins facandu-mi un detartraj moca! Care, contrar asteptarilor, n-a durut! SI nici n-a curs sange (decat un pic, dar decat pe loc, nu am avut „sechele” dupa).
Iar in acea prima zi, mi s-a mai facut si un control (De fapt ala a fost inainte de detartraj). In urma caruia am fost trimis la radiografie. Deci da, am iesit intreg. Puteam sa vorbesc, chiar sa si mananc dupa!
Nu acelasi lucru se poate spune despre nasul meu, care a trebuit sa suporte diverse mirosuri. Care apoi nu mi se mai pareau atat de naspa. Dar atunci prima oara credeam ca vomit. Nu, nu din cauza a ce mi se baga prin gura, ci din cauza nasului. Ce n-as fi dat atunci pe o raceala, care sa-mi tina nasul infundat… Da n-a fost sa fie (deh, era vara, erau cam 40 de grade afara)…
Celelalte experiente stomatologice nu se compara cu prima. Da, mi-am propus sa scriu despre PRIMA DATA CAND, ca-n leapsa. Ok, probabil voi detalia si cele 5 experiente din leapsa (de fapt una e detaliata deja, cea la BCU). Dar mai sunt si altele, poate la fel de interesante.

Pana la urmatorul articol, salutari BLOGOSFERICE tuturor!

4 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s