Revenirea mea in blogosfera (1) – BLOGGING-UL, UN DROG?

Salutare din nou,

V-a fost dor de mine? Mie de voi da! Si mai ales de blogging. De activitatea asta atat de frumoasa de a „scrie pe blogg”. Englezit se cheama BLOGGING, romaneste se cheama BLOGGAREALA(cu un singur G sau cu 2 de G).
Si sa stiti ca intrebarea din titlu nu e chiar absurda. Da, ieri si alaltaieri m-am simtit ciudat. Nu aveam ceva ce-mi apartine. Iar senzatia ciudata era amplificata de faptul ca aveam totusi internet. Net era, da nu era wordpress (in articolul urmator voi incerca sa deslusesc tainele). Si ajunsesem sa scriu articole in word(cele 3 scrise le-am dat deja, vor aparea ca guest-post-uri pe 3 blogguri diferite). Oare cum ar fi daca maine acta ar inchide wordpressul? Si bonus, si blogspot-ul? Probabil eu(si unii ca mine, ca nu-s singurul) as intra in sevraj! Sevraj virtual :)) ce misto suna!
Acum gata, sunt din nou PE FELIE! Si mi-am luat si masuri de precautie: am 2 ajutoare mai nou. Aura (care era si pana acum, da uitasem eu asta) si Alex Pirlogea (o sa dezvalui un secret: el va scrie marti un guest-post, al II-lea, primul e deja programat). Cand voi mai avea probleme tehnice, voi apela la ei! Si da, daca nu va merge nici netul, probabil ca voi ajunge sa le dictez prin telefon articolele :)) Ce nu face omul pentru propriul blog ? :))

Gata acum…daca tot am revenit, trebuie sa rezolv niste alte probleme…raspund la comentarii, fac din nou reclama la blog…Nu d-alta, da voi scadea in zelist! SI nu e bine …

Salutari BLOGOSFERICE tuturor!

2 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s