Un gand pentru tradatori …

Salutare din nou,

Supun atentiei urmatorul articol (via realitatea )

Deputata de Bucureşti a devenit vicepreşedinte al organizaţiei municipale Bucureşti a progresiştilor.

Telenovela Aura Vasile continuă cu un nou episod. După ce anul trecut, Vasile a anunţat că trece la UNPR, iar apoi ar fi fost convinsă să rămână în PSD, UNPR anunţă joi totuşi cooptarea acesteia în partidul lui Gabriel Oprea.

„Biroul Politic Permanent al Organizației UNPR București a desemnat-o, în cadrul unei ședințe care a avut loc miercuri, 29 februarie 2012, pe doamna deputat Aurelia Vasile în funcția de vicepreședinte al filialei municipale a Uniunii Naționale pentru Progresul României. Aurelia Vasile le-a mulțumit colegilor pentru increderea pe care i-au acordat-o prin investirea în această funcție. Aurelia Vasile, care s-a înscris în UNPR în decembrie 2011, este deputat de București la al treilea mandat, fiind vicepreşedinte al Comisiei pentru tehnologia informaţiilor şi comunicaţiilor şi membru al Comisiei pentru muncă şi protecţie socială”, se arată în comunicat.

E absolut uimitoare aceasta Aura Vasile: ea a reusit performanta sa tradeze pana si pe tradatori. Le promisese ca se inscrie la ei, apoi a „Revenit asupra deciziei”, iar acum s-a razgandit din nou. Ori nu-i dadusera din prima o functie, ori a mai dorit „timp de gandire”(da domne, parlamentarii nostri mai si gandesc din cand in cand).

Si acum, pentru toti tradatorii in general si pentru Aura Vasile in special, un gand frumos! De iarna-primavara!

Hai ca e si zapada utila la ceva!!

Salutari anti-tradare tuturor!

ps: Poza e de pe facebook, dar fusese primita pe mail. Nu stiu cine e autorul ei, dar pe bune, JUR CA N-AI SUFLET DACA N-O DAI MAI DEPARTE :))

Anunțuri

Un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s