Roviniete de vanzare!

Salutare din nou,

Incep sa ma obisnuiesc cu concursurile de pe net. Asta chiar daca niciodata n-am castigat nimic. De fapt nu asta e scopul. Intai trebuie sa ma obisnuiesc cu ideea de participare. Apoi om vedea, vor veni si castigurile.

Stiu, dupa cum am inceput si dupa cum voi continua sansele de castig sunt 0. De fapt asta e si ideea: sa fac cumva sa nu sper. Ma rog, la concursul asta toata lumea castiga ceva, asa ca deja sunt castigator. Ce-mi place lucru asta…

Acum pe bune: exista un site de un poti sa-ti cumperi rovinieta online. Iar acest lucru e foarte util. Nu stiu acum cum mai e, dar stiu ca acum cativa ani era chiar o problema. Nu prea se gaseau pe la benzinarii, unde se gaseau nu erau cum ar trebui sa fie (vroiai pe un an si ele erau pe o saptamana, sau invers; ca la legile lui Murphy, niciodata nu erau cum cautai). Da, eu n-am carnet, dar am mai fost cu masina pe la altii(fie ca e vorba de masina familiei, fie ca e vorba de masina prietenilor). Si de multe ori rovigneta a fost o problema.

Acum problema e rezolvata: cumperi online. Si da, de multe ori poate-s io mai paranoic cu chestiile online, dar din cand in cand e utila o astfel de chestie. Nu v-am convins? Pai nici nu era asta scopul :)) Scopul meu era doar sa va informez ca exista un astfel de site. E alegerea voastra.

Mai e ceva de zis? Pai da…urarea de final de articol:

Salutari BLOGOSFERICE tuturor!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s