Greu e cand esti prost. Inviorarea de dimineata la metrou.

Salutare din nou,

Azi am aflat oficial ca sunt prost. Si nu, nu e precum in cartea M-AM HOTARAT SA DEVIN PROST. Nu, eu chiar sunt. Am devenit demult. Sau ma rog, asa m-am nascut. Da, despre blonzi si blonde se spune ca-s prosti dintr-un motiv foarte simplu: majoritatea plozilor la nastere sunt blonzi; unii se desteapta, altii raman asa(adica blonzi) toata viata. Dupa cum stiti, eu sunt in a II-a categorie.

Asadar, astazi examen. Restanta. Da vere, am si d-alea. Si nu mi-e rusine cu dansele. Examenul e la 8 dimineata(sau asa stiam eu). Ma trezesc eu frumos la 6:30, verific mailul, mananc si plec. Si ma grabeam, cica sa nu intarzii. Si plec d-acasa. Oricum paream nedumerit ca nu m-a sunat nimeni. Macar Andrew ma suna. Ii dau mesaj, nu raspunde. Si iau metroul pana la celebra statie NEW TIMES. Cobor din metrou. Si ma apuc sa sun. Primul coleg telefonul inchis. Ma sperii: BAAAAAAA, ASTIA INTRARA IN EXAMEN SI SI-AU INCHIS DEJA TELEFOANELE. Eram panicat. PANICA, PANICA, PANICA. Sun pe al II-lea. In sfarsit raspunde cineva. El foarte calm: DOMN PRIMAR, ORA EXAMENULUI E 14. Trist… Si io tot m-am dus la facultate, nu ca nu-l credeam. Ci pentru ca tot ajunsesem p-acolo. Adica daca tot am ajuns acolo, zic sa si intru intr-ansa. Nu era nici urma de colegi. Logic. Ei dorm, nu ca mine.

Si-s uimit ca nu mi-e somn. Chiar deloc. Uau, asta e uimitor. Ma asteptam sa pic de somn si n-a fost cazul. Se vede din start ca e ceva ciudat. Adica de obicei stateam si 10 min in pat pana sa ma ridic. Acum m-am ridicat in 2 min.

Si ca sa fie tacamul complet: in parcul din fata blocului o matza neagra. De fapt cica ar fi motan. Si are si un ciot de coada(habar n-am de ce). Noroc ca nu mi-a taiat calea. Aia imi mai lipsea. Desi o amica spune ca deja mi s-au intamplat destule, pot sta linistit. Oare asa sa fie?

Si totusi, de ce am avut eu impresia ca examenul e la 8 dimineata?Deci n-a fost o schimbare brusca a orei. Asa a fost intotdeauna.

Precum inteligenta mea: dintotdeauna a fost blonda. M-am nascut blond si asa voi plec de pe acest pamant.

Salutari BLONDE tuturor!

ps: Cica am facut un lucru bun: inviorarea de dimineata. Care mai nou se face cu metroul. Si am fost uimit de cat de repede au venit trenurile: ambele ma asteptau in statie sau au venit la cateva secunde. Au avut grija sa nu intarzii :)) Iar metroul al II-lea, ala luat de la Dristor, a fost din ala vechi. Care miroase ingrozitor a cauciuc. Asta ca sa ma revigoreze de dimineata, nu d-alta (daca mai si boram se chema ca are si grija de silueta mea ).

ps2: In loc sa invat bloggaresc. Deh, daca meseria mea e de blogger si nu de jurist asta e! 😀

 ps3: Si cat am injurat-o pe profa care a pus examenul la 8 dimineata :)) „Ba, nu putea si asta sa-l puna pe la 2, sa pot sa dorm si io?” :))

11 comentarii

  1. cat m-am amuzat!
    deh se mai intampla si din astea…lasa tot a fost bine. partea buna a acesteai experiente este ca ai dat de autodisciplina si uite asa ai facut si tu plimbarea de dimineata!

  2. Eu am patiti asa la un examen, care avea doua date, si fiindca era destul de greu, m-am trezit singur la examen, ceilalti asteptand data a doua de examen. Cine se trezeste de dimineata, destept estem, vorba lui Ismail din Toate panzele sus!1

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s