Miercurea neagra – continuare. Toate se intampla pe 13, chiar daca nu e 13.

 UPDATE: Miercurea e orange film. Desi am si numar de orange, niciodata n-am credit pentru cod. Si tot cersesc. Socializez cum ar zice profii mei. Iar ieri ca niciodata era criza. Prima amica: bai, nu mai am credit. Incerc la alta, nici ea n-are. Zice: las’ c-o pun pe colega de birou. Credeti c-avea? Nop. Trist. Ma rog, prima apelata de fapt avusese, imi si daduse. Doar ca aveam eu nevoie de mai multe. Chestiile astea se intamplasera cu a II-a si a III-a. Alta colega n-a raspuns. Toate pe data de 13… Chiar vreti sa cred in coincidente? Sau poate criza a atins si partea portocalie a societatii (astfel s-ar explica si plecarile dese din PDL)?

Salutare din nou,

Fara sa va dau link, recititi articolul anterior. Este introducerea cea mai buna pentru acest articol. Oricum alta n-am.

Si continui aventurile zilei de ieri. Deci ajung acasa de dimineata, si bloggeresc. Si apoi sa merg din nou la examen zic. Daca prima oara dimineata toate metrourile si ratb-ul ma asteaptau in statii, de data asta a fost invers: toate mi-au plecat de sub nas. Noroc ca marja luata de mine a fost indeajuns de mare. Ajung la facultate: sala full. N-am mai vazut niciodata o sala atat de plina. Intai ne-a mutat din ea. Ne-a dus intr-alta. Unde logic, nici acolo n-am avut loc.

Asa ca pe cativa i-a mutat in alta sala. Una apropiata, mai mica. Da, atatia restantieri sunt. Mama lor de studenti, nimic nu invata.

Supraveghere stricta, vreo 3-4 persoane date afara din examen. Bine macar ca n-au mai fost tocuri din alea enervante. Din acest punct de vedere am avut liniste.

Ies din examen. Vad o colega. Pe vremuri era blonda, acum e bruneta. Imi zice razand ca a crezut ca examenul e la 4. E usor sa confunzi ora 14 cu ora 4. Logic, l-a ratat. Macar eu, aparent la fel de „blond”, l-am prins. Ea a vrut sa ne pacaleasca cu vopseaua si i-a iesit mai rau: inteligenta in plus n-a primit, dar nu mai are parte nici de norocul proverbial al blonzilor/blondelor. Nici inteligenta, nici noroc. Asta e, il va da alta data.

Si m-am tot gandit: bai, da ce se intampla azi? De ce toate azi? Si ma gandesc la data: 04-04-2012. Si adun cifrele: 4+4+2+1+2.Da, intr-adevar fac 13. Deci pentru a fi 13 si pentru a avea ghinion nu trebuie neaparat sa fie 13. Numarul plin de noroc poate fi si altfel prezentat. Spiritul lui exista oricum. Trist oricum.

Merg apoi la film. Logic ca intram dupa. Nu aveam cum sa ajungem la timp pe 13. Bine, nu pierduram ceva din film. Doar reclame, oricum neinteresante. Apoi la fast-food IKEA, singura utilitate a acelui magazin(Dupa mine). In rest, plin de chestii inutile. Sau poate ala e si farmecul.

Revin cu gandul la ziua de ieri: ce naspa e cu datele astea. Macar cand vezi 13, cand vezi ca e marti sau vineri, esti avertizat. Stii ca urmeaza ce e mai rau. Daca poti nu iesi din casa. Daca ai iesit in niciun caz nu traversezi pe rosu, nu faci tranzactii… Dar cu o data ca aia de azi? Patru aprilie. Aparent banal. Ce ti se poate intampla pe 4 aprilie? E uite ca uneori trebuie sa fii atent: nu stii de unde apare 13-le :))

Salutari SUPERSTITIOASE tuturor!

3 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s