Guest – post – In noapte …

Va salut pe toti! Eu sunt Simona – un suflet plin de vise, o minte plina de idei, un trup plin de pacate si o privire plina de lacrimi.. de fericire sau, poate, nu. Sunt blogger din 2009 si ma gasiti aici: http://simonikool.blogspot.com.

În seara asta vreau să fugim de vise. Ia-mă de mână și citește-mi în ochi cuvintele. Aruncă-ți gândurile în camera goală și lasă-le să picteze pereții cu strigătul lor. Desculți să pășim printre stele, pe ritm de ocean amorțit ce-și îneacă valurile în castele de nisip.
Îngroapă-ți speranțele sub pleoapele mele și-acoperă-mi trupul cu raze de lună. Dă-mi zâmbetul tău să îl imprim pe obraz și îți voi da în schimb buzele mele. Tatuează-mi pe spate durerile tale iar eu îmi voi acoperi cicatricile cu palmele goale. Uită cuvintele ce ți le-am șoptit până acum și învață s-asculți bătăile inimii, cântecul vântului și dansul mării. Ele îți vor spune întotdeauna adevărul.
Pune-mi în palmă lacrimile tale iar eu le voi transforma în pulbere de stele din care vor renaște fluturi. Prinde-mi în păr iluzia fadă ce o credeai pierdută printre file de destin. Îți voi da în schimb petale proaspete de viață îmbrăcate în strălucirile unui nou răsărit. Acoperă-mă cu mantia nopții și lasă-mă să-ți fiu călăuză printre curcubee. Varsă în cupa-mi goală clipele furate Timpului iar eu îți voi crește aripi să zbori deasupra lui.
Iubește-mă ca pe un Demon și pentru tine, poate, voi deveni Înger.

Anunțuri

5 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s