Mini-intalnire blogosferica bucuresteana!

Salutare din nou,

Cu o mica intarziere(cauzata de lipsa de inspiratie), scriu articolul promis, legat de mini-intalnirea blogosferica de azi. Cati trebuia sa fim nu zic, zic doar cati am fost : 5. Cu mine cu tot 5. Invitatiile le-am facut individual, am zis sa fie intai ceva restrans, urmand ca datile urmatoare sa face ceva mai baban, sa si anuntam pe grupuri (intalnirea fu ieri,acu e deja ora 1 noaptea).

Participantii la aceasta intalnire ii impart in 3 categorii:

1. Participanti SARACI, ce detin un singur blog. Aici intra subsemnatul, posesor de blog minunat, dar si Laurentiu Iancu si Angela .

2. Participant mediu, cu DOAR 2 blogguri („clasa de mijloc”, cum ar numi-o economistii), si anume Teo Apostol(Matei), posesoare de blog cinefil si de blog personal(literar).

3. Cea mai bogata de la masa a fost insa draga noastra Victoria, mandra posesoare de 3 bloguri: unul de calatorii, unul de ganduri si unul englezit. Ca tot eram la ea, sa precizez ca in ultimul articol de pe blogul englezit pusa si o poza cu mine. Deh, daca cea mai reprezentativa poza pentru acel articol era una cu mine…

Ca tot vorbeam de poze, sa vedeti participantii. Intai luati separat:

Am zis sa incep ca un cavaler, cu o fata. Ati recunoscut-o, e domnisoara Victoria 🙂

Trecem mai departe, si imi pierd cavalerismul…asa ca va arat poza cu Laurentiu:

Va saturarati de mecla mea? Eu nu!

Urmeaza poza cu domnisoara Angela:

Si ultima poza, cea cu Teo Matei (era sa zic, din obisnuinta, domnisoara… 😀 )

Cam multe poze, nu?

Sa nu credeti c-ati scapat. Vor mai urma.

Pana la ele, sa va spun si ca TOTI, dar ABSOLUT TOTI cei de la masa au scris guest-post pe cel mai minunat blog:
Teo
Laurentiu
Victoria
Angela

In sens invers, am scris doar la TEO si la ANGELA !La ceilalti cat de curand(daca ma primesc).

Altfel, atmosfera a fost foarte misto, sincer nu credeam sa ne simtim atat de bine, avand in vedere ca nu ne mai vazusem live niciodata. Probabil e valabila chestia: un vorbaret in online e vorbaret si in viata reala(cel putin la mine se aplica).

Nu mai pun pozele cu noi toti, pentru ca au „defecte”: la una se vedea buda, iar la una Victoria pare ca sta in balta(ma rog, nu una mare, era nitel ud asfaltu’, da in poza se vede ciudat). Oricum, misto. Sper sa mai repetam ziua asta.

Legat de subiecte de discutie, au fost de toate. Si aproape toate mi-au placut, mai putin partea in care Laurentiu si Teo vorbeau de copii. Trist… Blogosfera cinefila imi place, blogosfera „Travel” place, dar aia infantila-puerila, aia sigur nu. Noroc ca datorita mie(ori DIN CAUZA MEA) subiectul n-a fost dezvoltat. Asta desi Victoria era atat de incantata…

Acum ca vazurati cum sta treaba sa binevoiti a veni data viitoare. Ne-am propus sa fim din ce in ce mai multi. Azi 5, data viitoare minim 6. Si de fiecare data sa ne propunem sa fim mai multi. Cum ar zice maestrul Gigi, CU O OAIE MAI MULT :))

Gata acum 🙂

Salutari BLOGOSFERICE tuturor!

ps: Azi(e deja 1 jumate) ma duc la lansare la Horea Badau .Cine e p-acolo sa ma anunte din timp, poate daca suntem mai multi(Vreo 4-5) om iesi la o noua dezbatere la un suc(de hamei) dupa.

9 comentarii

  1. :)))
    Bravo dom’le, uite cine sta la post in loc sa doarma!
    Si mie mi-a placut, data viitoare poate vom fi mai multi.
    Despre copii, mai vorbim peste cativa ani, cand o sa incepi chiar domnia ta sa iti doresti unul. Pariu!!! Las scris aici… 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s