Sa ne amintim … Duminica!

Salutare din nou,

Astazi inaugurez o rubrica noua pe cel mai minunat blog! Rubrica se numeste „Sa ne amintim … Duminica” si se va desfasura, ati ghicit, Duminica. Ce trebuie sa ne amintim duminica? Pai bineinteles, articole d-ale mele !

Si cu ce pot debuta mai bine si mai bine decat cu … articolul de debut!

Faza misto cu acest articol: intai a fost un concurs cu primul articol, unde la fel a trebuit sa dau aceasta oribilitate. Asta in 2010. Apoi, acum cateva saptamani, a trebuit sa dau acest articol la inscrierea pe un site de advertoriale. Nu e de mirare ca n-am primit nicio oferta d-acolo :)) DOamne oribil articol. Si pt ca e atat de oribil zic sa-i fac reclama, sa rada lumea de dansul (si de mine implicit).

Doua cuvinte despre rubrica acum. Intai si intai, saptamanal voi prezenta si comenta un articol. Ordinea nu va fi cronologica, ci dimpotriva.Pot lua acum un articol din 2010, iar saptamana viitoare unul din 2008. Singura regula: nu dau articole din anul precedent. Deci astea din 2012 le voi da in 2013, asta daca nu vine sfarsitul lumii.

Despre un articol atat de prost(care are totusi 2 comentarii + ping-back) nu mai e de zis. Decat ca e bine ca mi-am schimbat stilul d-atunci :))

Salutari BLOGOSFERICE si NOSTALGICE tuturor!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s