MiniPrix Voyage – sau hai in vacanta la preturi … MINI !

Salutare din nou,

Probabil cu totii ati auzit de site-ul MiniPrix . Stiti voi, locul de unde puteti cumpara chestii ieftine. Haine, incaltaminte si alte chestii utile. E, aflati ca mai nou exista un site asemanator si pentru vacante . Aflu asta de la cineva, pe facebook, si zic sa le vizitez site-ul.

Si aflu o gramada de chestii:

1. Au reducere cu cardul Isic (reducere care cica e valabila si in magazinele MiniPrix). Zic, bai, daca mai sunt student doar anul asta, sa profit zic, nu?

2. Au cazari si in Romania , dar si p-afara . Si imi pot alege: Bulgaria (ca tot e aproape) , Grecia, Turcia si alte tari balcanice, dar si tari „civilizate”: Portugalia, Spania ori Italia.

3. Site-ul arata misto, sus e violet(protejat de flacara violeta) , iar jos devine verde. E si prietenos, e si tineresc. Pare a avea destule calitati.

Recunosc, nu am mers niciodata cu ei, dar ma tenteaza. Am cumparat de la MiniPrix haine si par oameni seriosi. Sper sa fie la fel de seriosi si la capitolul sejururi. De ce n-ar fi totusi?!

In finalul articolului, trebuie sa spun doua cuvinte despre destinatiile pe care le tintesc. Pai in Bulgaria am fost, daca ar fi sa mai merg acolo, as merge undeva mai departe, nu Albena, Nisipurile ori Balcic. De vizitat, e clar ca Turcia ar fi prima pe lista(Bazarurile turcesti probabil m-ar seca de bani, dar riscurile meseriei), apoi sa zicem ca as incerca si ceva latinitate. SUnt balcanic si latin, deci oricare e dezirabila. Nu m-ar deranja nici ceva mai departat, o frumoasa Indie, cu orasele ei super-mega aglomerate.

Pana fac rost insa de bani, zic sa mai vizitez ce e de vizitat din tarisoara noastra.

Salutari DE PLECARE tuturor!

Reclame

Un comentariu

  1. So, ai mers pana la urma cu ei? 🙂 Ma bate si pe mine gandul sa merg la Budapesta (au o ofeta f ok) dar nu stiu daca sunt seriosi si nu prea gasesc pareri pe net.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s