SENZATIONAL! NU se inchide OTV-UL!

UPDATE: Imi cer scuze, nu terminasem articolul, m-a sunat cineva si l-am programat pt ora 20. N-am stiut ca ajung acasa atat de tarziu.

Salutare din nou,

Pentru cine nu stie, pe scurt, astazi instanta a suspendat decizia CNA de injumatatire a licentei OTV ( sursa ). Decizia fusese luata de vreo 5 ori, asa, sa se invete minte „omu’ poporului”.

Nu ascund faptul ca ma bucura decizia instantei. Si m-as bucura si mai mult daca instanta ar anula DEFINITIV SI IREVOCABIL decizia. Daca s-ar putea, mi-as dori ca o instanta(asta sau alta) sa desfiinteze CNA-ul! Da, CNA-ul, asa cum este el acum, trebuie desfiintat. Simplu.

Sa va zic cum sta treaba si cu OTV-ul. Incepem cu propaganda politica. Da, este evident acest lucru. De ce-mi trebuie MIE ca cetatean o institutie care sa inchida un post pentru asa ceva? Eu sunt atat de tamp incat sa nu ma prind ca aia e propaganda politica? Dar ce se intampla la B1tv cum se numeste?Ori poate la Antena 3…Aia e mai soft si mai profesionista, stiu…

Legat de „specimenele” care au tot aparut la OTV spun doar atat: care e problema? Exista public pentru asa ceva! Capatos este la Antena 1, inchideti si Antena 1. Cum zicea melodia lu parazitii: AZI MAINE, MAINE PRIMA, ATOMIC, MTV, PRIMA SAU PROTV…

Si ca tot a venit vorba de melodie, v-o prezint sa va bucurati de ea:

Si intreb: ce s-a schimbat d-atunci? Atunci lumea era de partea OTV, acum toti vor sa scape de acest post… In final, se ajunge la acelasi lucru: CENZURA!

Salutari NECENZURATE tuturor!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s