New shop in town …

Salutare din nou,

Incep sa-mi placa din ce in ce mai mult cumparaturile online. Stiti voi, alea in care faci comanda si vine acasa. De data asta voi vorbi despre un magazin mai special: TONER online! Da, ati auzit bine: magazin care vinde tonere. Pentru cine nu stie, toner=cartus de imprimanta.

Putem alege o gama variata de produse: Toner Samsung , Toner HP , Toner Cannon ori Toner Brother .Toate compatibile.

Avantajul unui magazin online este acela ca nu mai pierdem vremea prin magazine. Daca la alte produse simtim nevoia unei pre-testari (considerata totusi inutila de unii), la cartuse acest lucru oricum este inutil. Alegem modelul imprimantei noastre, alegem cartusul si asteptam sa ne vina acasa. Pretul pe care magazinele mari il platesc ca si chirii este dat de magazinele online pe curier. Nu-i asa ca este mult mai convenabil si mai rentabil?

Mentionez: n-am cumparat niciodata de la acest magazin online. Este proaspat deschis, deci n-am avut inca ocazia. Cu prima ocazie o voi face insa. Site-ul lor arata bine, este prietenos, contine toate informatiile necesare si se incarca si foarte usor. Nu stiu ce servere au, dar sper sa nu patim / patiti ce s-a intamplat la site-urile marilor magazine, cand in zilele de reducere acestea au picat complet. Si cam toate.

Lucrul interesant de observat este nevoia de a infiinta un magazin special de cartuse. Legat de asta avusesem o discutie cu un amic mai demult. El sustinea necesitatea magazinelor specializate, de unde e mai indicat sa cumperi. De la un magazin de PC-uri e mult mai bine sa cumperi o componenta decat de la un magaazin „universal”. Din acest motiv imi recomanda sa nu care cumva sa cumpar monitoare ori tv-uri din hypermarketuri. Acum a aparut, deodata, magazin special de cartuse / tonere. Interesanta alegere. Sper sa se dovedeasca seriosi si longevivi.

Le urez succes. Si sper ca patronii acestui site sa revina pe acest blog si in viitor. Tuturor cititorilor mei , actuali si viitori, salutari MINUNATE!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s