Ghiuluri, inele si alte accesorii

Salutare din nou,

Datorita acestui articol s-ar putea sa-mi castig iarasi cativa dusmani. Nu ca m-ar deranja ideea in sine. Asadar, astazi voi scrie despre bijuterii in general si despre inele in special . Pentru cei nascuti in Romania, dar care gandesc, respira, traiesc si viseaza in engleza, zic simplu  Jewels . Sau rings (stiti voi, lordul ala al inelelor de v-a placut voua enorm).

Asadar. inelul a avut tot timpul o insemnatate aparte. Nu este un cadou aparte. Daca faci cadou un parfum, o sticluta, o esarfa, e o chestie soft. Ok, inca un cadou. Cand faci insa cadou un inel, lucrurile stau cu totul altfel. Cica inelul e mai mult decat un cadou. Cand faci gagicii cadou un inel, e clar c-o ceri. Ori in casatorie, ori macar in logodna. Si din acest motiv, inelul trebuie sa fie valoros. Deh, valoarea inelului inseamna cat valoreaza fata pentru tine.

Iar daca unei fete ii place un inel, e rusinos sa si-l cumpere singura. Cum adica, n-ai gasit si tu un gagiu sa ti-l cumpere?!

Nu zic decat ca nu sunt de acord. Inelul e ca oricare alt cadou. Si atat. Pacat insa ca nu pot face cadou un inel cuiva pentru ca se interpreteaza. Pacat. Si trist.

Eu va las, Eurovisionul imi da de cap!

Salutari VALOROASE tuturor!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s