Guest-post – De ce Mangalia ?

Salutare, sunt Cristi Rusu si sunt printre incepatorii blogaritului comparativ cu sotia mea Aura Rusu care imi da clasa la acest capitol.

Vreau sa vorbesc un pic despre Mangalia (http://www.mangalia.ro/) si statiunile din sudul litoralului romanesc.

Toata lumea are ce are cu Mamaia, si la televizor si la radio aceeasi chestie. Fratilor ne puteam distra si altfel nu numai in cluburile din Mamaia si in haosul de noapte de acolo. Haideti sa va distrati in amfiteatrele in aer liber din statiunile din sudul litoralului, haideti in cluburile de karaoke din Mangalia, in terasele si restaurantele din Saturn, Neptun, Venus, Cap Aurora, Jupiter, in parculetele de mini golf din Olimp.

Nu de putine ori mi-a fost dat sa merg in faimoasa Mamaia si sa vad numai haos, destrabalare si inghesuiala. Va rog ca vara asta sa mergeti in Mangalia, un orasel plin de istorie si de romantism. Mangalia supranumita si Callatis, odata cu lasarea serii se transforma intr-un orasel de promenada. Copacii proaspat tunsi intineresc orasul creand din bulevardul aglomerat in timpul zilei o alee de relaxare si armonie. Aici turistii se pot plimba in liniste fara ca un “smecheras de bani gata” sa se loveasca de tine cu tupeu pentru a cauta scandal si a iesi bine in ochii prietenilor. De asemenea faleza Mangaliei proaspat reabilitata este pentru indragostiti un loc in care cuvintele de tandrete capata o aura magica in glasul marii care incanta neincetat urechile turistilor. De aproximativ un an de zile Mangalia a devinit un port turistic modern cu locuri special amenajate pentru ambarcatiunile care pana acum cunosteau doar Mamaia si Constanta. Mangalia a renascut din propria cenusa devenind in ziua de astazi o oaza de liniste si frumusete pe litoralul romanesc. Conditiile si ospitalitatea localnicilor depasesc cu mult pe cele de la vecinii nostrii bulgari sau din statiunile din N-ul litoralului si fac pe turistii straini sa revina an si an la rand in acest loc. Haideti sa readucem Mangalia rangul  si standardul de “Perla Litoralului Romanesc”.

Va multumesc pentru timpul acordat pentru a citi acest articol

Reclame

2 comentarii

  1. Asta da surpriza! Bravo ma sotule, ce sa zic! Oricum de rau nu puteai sa vb de orasul din care este soata, ta, nu? Va multumesc amandurora! Mentorului meu Minune si tie sotule!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s