Dupa 4 ani, din nou … PREOCUPARI LICENTIOASE!

Salutare din nou,

Nu stiu cati dintre voi ati trait un sentiment cum traiesc eu. Da, imi asum, asa am dorit sa fie, dar este ciudat. Francezii numesc „deja-vu”, in romaneste habar n-am cum s-ar traduce. Intoarcere in timp?Rememorare? Habar n-am…

Da, am parte de a II-a licenta din viata mea. Pe prima am povestit-o intr-unul din primele articole „de succes” de pe blogul meu. Si ca sa justific nitel titlul, o coleg de la socio isi pusese status PREOCUPARI LICENTIOASE! A ramas „in istorie”. Datorita lui am facut articole intregi(si apoi pagini) cu statusuri. Legat de statusuri poate in alt articol(unii inca asteapta asa ceva…).

Acum urmeaza a II-a licenta. Si in loc sa fiu in focuri, sa ma „strofoc”, la mine e o chestie de aducere aminte. Dar parca nu mai e totul la fel. Stiti voi, „ciorba reincalzita”. Sau nu reincalzita, dar senzatia aia cand mananci prima oara o mancare…Apoi a doua oara vrei sa fie ca prima. Si nu e. Ma rog, cica acelasi lucru se intampla si cu drogatii: prima oara e „senzatie”, apoi ei sunt intr-o continua cautare a acelei senzatii, pe care n-o mai obtin niciodata … Aici nu ma pricep, sa povesteasca cei care au trecut live prin astfel de experiente.

Bine, partea trista e ca nu stiu daca voi intra in licenta anul asta. Da, la socio n-am avut astfel de experiente(unii numesc astea SENZATII TARI…STUDENTESTI ori SPORTURI EXTREME STUDENTESTI). Asta e dovada ca sociologia nu-i ca dreptul.

Legat de senzatia licentioasa pe care o am, e destul de ciudata. Licenta merge destul de repede (habar n-am cat de bine e ceea ce scriu), dar parca nu mai e aceeasi motivatie. Or avea dreptate cei care spun ca faci o singura facultate ca lumea … Asa sa fie oare?!

Salutari LICENTIOASE tuturor!

3 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s