Festivitatea de absolvire. A doua.

Salutare din nou,

La ora cand voi cititi aceste randuri, in frumoasa Universitate Crestina Dimitrie Cantemir (pentru necunoscatori: fabrica de diplome a Corinei Dumitrescu) are loc festivitatea de absolvire a facultatii de drept. Pardon, FACULTATII DE STIINTE JURIDICE SI ADMINISTRATIVE! Habar n-am cum va decurge, in ce va consta si alte alea. Stiu doar ca e a II-a din cariera mea de student. Eu dovedesc ca festivitatea asta de absolvire NU este un eveniment UNIC in viata…

Emotii?! Nu prea am. La examene, la licenta, acolo poate da. La festivitate nu. Pacat totusi ca nu voi fi ca la sociologie, cel mai aplaudat. Pacat, mare pacat… La cat de narcisist sunt, aplauzele tin si de foame, si de sete (ma rog, parca totusi ar merge o bere dupa…).

Va ganditi ca nu voi scrie si DUPA festivitate? Va inselati! Ca tableta: una inainte, una dupa. Si nu ma refer la tableta aia care are un mar muscat pe spate. Ma refer totusi la alea ce pot fi inghitite si care fac chiar bine la sanatate (nu incercati sa inghititi un IPAD! ).

Legat de apelativul „fabrica de diplome”, stateam sa ma gandesc: daca UCDC=fabrica, festivitatea asta va fi una MUNCITOREASCA, nu? Salopetele sunt inlocuite de robe (salopete negre, acceptam), iar noi muncitorii suntem fericiti ca dupa 4 ani de chin suntem respectati de patronat. Ma rog, fabrica asta nu ne plateste pe noi, ci noi o platim pe dansa.

Si acu’ pe bune: ma intreb cine va tine discursuri azi. La socio au tinut cativa oameni, si unele au fost chiar interesante. Memoria mea inca e buna si isi mai aminteste.

Ar mai fi multe de zis. Eu ma opresc totusi. SI revin cu detalii dupa. Si cu poze. Multe poze.

Salutari FESTIVE tuturor!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s