Fernando de la Caransebes revine !

Salutare din nou,

Sigur va amintiti de Fernando. Am tot scris de el pe acest blog.

Lasand la o parte misto-ul frecvent care se face pe seama lui, acum vreau sa scriu ceva serios despre el. Eu, care studiez pe bune maneaua (din punct de vedere stiintific adica), trebuie sa vorbesc serios despre el. Pe bune: el initial era repudiat de manelisti, era pus la colt si nimeni nu vroia sa-si asocieze imaginea cu el. A fost atacat intr-o emisiune de Liviu Pustiu, considerat unul din greii manelistilor.

Asta s-a intamplat intr-o celebra emisiune la Antena 1, acces direct. In aceeasi emisiune, Fernando sustinea ca visul sau este sa cante alaturi de Susanu.

Vremurile au trecut, ceilalti manelisti nu-l mai urgisesc ci chiar isi asociaza imaginea cu el. A fost invitat sa cante la Miss Piranda, iar mai nou apare intr-un videoclip al lui Susanu.

E interesanta aceasta abordare. Fernando apare in clip, dar nu canta. Susanu l-a primit in clip, dar oare de ce n-a fost de acord sa cante alaturi de el? Grea intrebare.

Oricum, e de semnalat prezenta lui Fernando in clip. Si asta fara sa fie semnalizata ca atare . Doar cunoscatorii il recunosc acolo .

Salutari MANELISTE tuturor!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s