Pedofili, homosexuali …

PS: Cu homosexualii nu am nimic atat timp cat nu se lauda cu felul lor de a fi. Nu zice nimeni sa-i persecutam, dar nici sa incurajam astfel de practici. De ce am prezenta anormalitatea ca fiind normalitate?! Argumente anti-homosexualitate se gasesc destule, si nu-s doar cele religioase cum cred unii. Trebuie doar sa gandesti nitel si le gasesti singur 🙂

Salutare din nou,

Daca sunteti de la CNCD, aveti chestii tolerante ori aveti prieteni homosexuali, e bine sa nu cititi acest articol. E contra lor. Dar nu numai.

Si anunt din start de unde a pornit articolul meu: de la acest articol .In esenta un articol bun si corect. Se ia de pedofili si de cei care considera ca pedofili sunt doar homosexualii. E corect, exista atatia pedofili care atrag fetite si isi fac placerile cu ele. Aici e corect si sunt de acord cu ea.

Partea absolut halucinanta vine la sfarsit. Citez:

„Deci: pedofilia e o tară a ambelor orientări sexuale. E, în fond, plăcerea oricăruia dintre noi să pipăim carne fragedă, neafectată de legile gravitaţiei. Unii avem raţiune şi ştim să spunem “Stop”, alţii nu. Unii avem o anume responsabilitate faţă de ce anume i-am putea cauza adolescentului sau adolescentei respective – alţii nu. Nu e chestie de orientare sexuală, e chestie de maturitate. Toţi am fute numai minori. Dacă nu am avea bun-simţ.”

Deci ati inteles asta:

– daca aveti 20 de ani si vedeti in fata blocului copii care va zic sarutmana, primul instinct e sa-i chemati la voi in casa si sa le-o trageti; nu faceti asta ca sunteti maturi;
– daca aveti 30 de ani, aveti copil, asa-i ca va tenteaza partenerii de joaca ai copiilor vostri? nu-i asa ca-s tentanti?!

Am mai auzit argumentul asta si legat de homosexualitate (de la alte persoane). Cica sunt anti-homosexuali doar cei care n-au incercat asta. Ca altfel de ce refuzam si injuram ceva ce nu stim cum e? Argumentul e absolut tembel. Pe acelasi principiu, de ce consideram cacatul care ne iese din cur scarbos? De ce nu-l mancam? In fond, poate avea gust bun. Eventual preparat, condimentat si cu ceva garnitura… Cat de nebun sa fii sa gandesti asa, acu pe bune?

Legat de pedofilie si homosexualitate, cred ca e totusi un sambure de adevar. Sunt mai multi pedofili homosexuali, asta statistic se verifica. Motivele? Pai unii zic ca ar fi vorba de un adevar „crud” : un heterosexual are atatea posibilitati sa-si satisfaca placerile. Homosexualii au tintele limitate (din acest motiv ar fi si relatiile homosexuale mai stabile: ei se cam stiu intre ei, daca s-ar desparti de prietenul lor, nu prea ar avea cu cine sa se cupleze), iar cei mai putin dotati fizic ar avea doar varianta asta de rezerva, sa fraiereasca cu dulciuri niste copii. E doar o presupunere. Nu, asta nu exclude un pedofil heterosexual, dar statistic sunt in minoritate.

Chiar daca n-as avea dreptate, cum putem cataloga o persoana care considera pedofilia ca fiind normala? Iar daca persoana respectiva este FEMEIE, lucrurile sunt cu atat mai … ciudate?! Homosexualitatea trebuie testata, pedofilia e ceva normal, doar MATURITATEA ne impiedica s-o practicam …

Oare asta inseamna democratie? Sa dam voie tuturor sa exprime orice aberatie?! As putea sa spun la fel de bine ca a omori un om e ceva firesc, oricine simte asta si isi doreste. Maturitatea , cine altcineva, ne impiedica. (apropo, omuciderea si pedofilia sunt la fel de grave, conform Codului Penal) Nu ati simtit niciodata nevoia de a omori pe cineva? TRIST! Aveti o problema! Eu zic sa treceti pe la un psiholog (chiar psihiatru) sa va tratati !

Salutari CRIMINALE tuturor!

ps: Banc
UN pedofil catre alt pedofil:
– Auzi, imi schimbi si mie una de 10 in 2 de 5?

Anunțuri

Un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s