Despre service-uri auto …

Salutare din nou,

Cei care aveti masina probabil ca sunt mai in tema decat mine. Eu vorbesc din auzite (ca lautarii, dupa ureche) si mai ales din experienta familiei.

Asadar, multi soferi au reticenta (la unii se poate spune chiar boala) in a apela la serviceuri. Ba ca-s tepari, ba ca unii mai mult strica decat repara. Nimeni nu e de incredere, toti iti vor raul. Tehnic habar n-am daca asa stau lucrurile. Sociologic poate fi facut un studiu prin care insa se poate demonstra doar perceptia oamenilor legata de serivce-uri. Asadar, majoritatea prefera sa le ocoleasca.

Pe vremuri era usor: aveai Dacie ca 80% din populatia proprietara de masina, sigur cunosteai pe cineva meserias, asta daca nu cumva tu erai in acea categorie. In fond, chiar daca mai stricai cate ceva, tot era mai bine sa repari tu, macar erai bine intentionat.

Acum masinile noi au chestii care necesita neaparat un service. Asa ca, de voie, de nevoie, trebuie sa apelam la ele. Cum o facem? In niciun caz ducandu-ne la primul service intalnit, unul intr-un garaj izolat de lume, care ne umbla la masina si nici nu ne da factura. Solutia e data de service-urile cunoscute, de preferat unele care sa aiba si site. De ce site? Pai simplu: daca ai site si esti tepar, imediat aude lumea de tine. Ti se duce faima ca esti asa, mai baga si link-ul tau pe cuvinte cheie nasoale, deci te-ai ars.

Una din recomandari, de la cineva din zona, ar fi un service din Suceava, cunoscut drept auto soft Suceava . De ce auto soft Suceava? Pentru ca cica ar fi singura firma de soft auto din Romania. De ce din Suceava? Asta nu stiu, la asta nu pot raspunde eu.

De ce e bine sa stim la cine apelam? Pai pentru ca la masina, spre deosebire de altele, conteaza orice aspect. Daca-ti greseste o reparatie la frana e riscul sa mori. Daca cineva iti umbla in telefon si ti-l strica, asta e, ai pierdut banii. Dar nu mori.

Ar mai fi ceva de spus? Cam nu. Decat vesnicele salutari blogosferice 🙂 Si atentie unde te duci cu masinuta 🙂

2 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s