Camere video …

Salutare din nou,

Discutam mai demult cu un prieten despre camere. Ca vorbim de foto, ca vorbim de video, e cam acelasi lucru. El zicea ca ar fi cam 3 marci de camere. Restul ar fi, si eu zic corect, doar pentru pret. Sau exista doar prin 1 sau 2 modele. Sau maxim 3. Lucrurile stau la fel si la telefoane, si la televizoare, si la multe. Si la laptopuri as zice. Ma rog, la camere e nitel mai accentuat ca la laptopuri. La laptop componentele is aceleasi, asa ca marca laptopului conteaza doar la display. Si la cat te tine (placa de baza & stuff).

De curand am vazut la un amic o camera noua, model ” Sony AX2000 „. Nu am zis mai sus, dar zic acum: exista unele marci care fac produse bune de orice fel. Si Sony e printre ele. Nu exista produs SOny de care sa zici ca e dezamagitor. Daca au fost telefoane, probabil au fost din cauza „partenerului” Ericcson. Si bonus: camerele (si foto si video) au lentile Zeiss. Unii poate nu stiu, dar eu ca ochelarist stiu: cea mai buna sticla e de la Zeiss. Iar eu , pana la perechea asta de ochelari (cumpara in mai 2012), am avut doar lentile de sticla. Marca Zeiss.

Camera, recunosc, n-am testat-o indeajuns. Dar am vazut filmari (n-am voie sa le dau, nu-s ale mele) foarte tari cu ea. Ca pret e ok, iar ca specificatii isi merita banii. Nu am bani de ea, dar ca si camera video cred ca mi-as lua-o.

Salutari blogosferice tuturor 🙂

2 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s