Pariuri …

Salutare din nou,

Am scris in trecut despre pariuri. Si voi mai scrie. Nu sunt fanul lor numarul lor, desi de atunci mi-am schimbat parerea. Da, exista o meserie de parior. Unul care nu se uita la fotbal, ci la statistici. Un astfel de om nue ste deloc caracterizat prin prostie, ci dimpotriva. S-ar putea sa le aiba cu cifrele mai mult decat unii studenti de la matematica ori economie.

Atat timp cat este nu numai o meserie, ci si o pasiune, exista locuri specializate de asa ceva. Va dati seama ca locul ideal pentru pasionati este un forum de pariuri .Aici este loc pentru toata lumea:
1. Incepatorii pot afla de locuri unde pot sa joace pe internet diverse jocuri (de exemplu, table, un joc care paradoxal, nu este specific doar pensionarilor, cum au unii impresia). De asemenea, pot afla de diverse case de pariuri si de diversele promotii cu care vin acestea.
2. Cei nu chiar incepatori, dar nici „experti”, pot invata si se pot sfatui cu specialistii. E adevarat, ca aici nu este un domeniu sigur, deci cel mai bine este sa mergi pe mana ta. Macar stii pe cine sa dai vina.
3. Poti afla informatii despre toate sporturile. Daca nu stiati, pariorii adevarati nu se marginesc doar la fotbal. Dimpotriva, imi zicea cineva mai demult ca multi pariori evita fotbalul. De exemplu baschetul ori hocheiul ar fi evenimente mult mai „rentabile”. Ma rog, explicatiile nu le intelesesem, dar le-am luat de bune.
4. Mai nou poti paria pe chestii nesportive. Se poate paria pe numere de loterie, se poate paria pe evenimente politice (sunt curios care este cota ca pica Basescu!), si mai nou putem obtine informatii despre site-urile tip forex. Fiecare cu ce se pricepe (in fond, cineva-mi zicea ca bursa n-ar avea multe lucruri diferite fata de pariuri).

Daca doriti sa va incercati norocul, nu va pot ura decat succes 🙂 Si sa ma anuntati in cazul in care castigati o suma consistenta 🙂

Pana la urmatorul articol, salutari BLOGOSFERICE tuturor 🙂

Reclame

3 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s