Sa ne intolim nitel …

Salutare din nou,

V-ati intrebat vreodata care este cea mai eficienta cale pentru a te innoi? De vara, de iarna, de primavara, nu conteaza? Bineinteles: haine online . Este o solutie preferabila magazinelor clasice, principalele avantaje fiind timpul si banii. Ordinea este aleatorie.

Ideea de haine online nu este noua. Nimic nou, nimic special. Ce calitati trebuie sa aiba un astfel de magazin?

1. Un site accesibil si aratos. Accesibil inseamna sa se incarce repede si sa nu pice cand ai nevoie de el(cand sunt promotii). Aratos inseamna aerisit, sa fie categorii clare si precise, produsele sa aiba toate informatiile (marime, unde in mod ideal se precizeaza exact dimensiunile, pentru a cunoaste dimensiunea potrivita tie, material, culori disponibile etc).

2. Seriozitatea firmei: cat de repede livreaza, cum sta la capitolul retur (nu mi-e bun tricoul, vreau sa-l schimb…daca esti refuzat si ti se da doar posibilitatea primirii banilor, e dovada clara de neseriozitate), cat de reale sunt informatiile date…

3. Sa aiba produse de firma. Un site care are TRICOURI, fara sa precizeze CE FEL DE TRICOURI, de unde sunt etc, cine le produce, nu e firma serioasa.

4. Sa aiba preturi mici. Mai mici decat in magazin. Daca am tricou PUma cu 100 de lei in magazinul normal, pt a-l lua online trebuie sa fie minim 80 de lei.

5. Sa aiba o marfa diversificata. Decat sa pui 2 produse intr-o categorie, mai bine scoti acea categorie. Te axezi pe tricouri daca ai 100. De ce sa ai categoria CAMASI daca tu ai doar 2 articole (ori chiar unul)? E ilogic!

Ar mai fi multe de spus. Momentan atat 🙂

Salutari DE ULTIMA MODA tuturor!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s